Durata Vietii Animalelor

Extras din referat Cum descarc?

Leu, homar, vaca, tarantula - 15 ani Interne de caine - 13 ani Camila, elan, oaie - 12 ani Dihor, girafa, porc, veverita - 10 ani Gaina, cerb, capra - 8 ani Cangur - 7 ani Veverita cu falci - 6 ani.
Castor, iepure domestic - 5 ani.
Porc de Guinea, Hamsteri - 4 ani.
Soarece - 3 ani.
Albina lucratoare - 5 saptamani.
Musca - 4 saptamani Papagal - 80 ani Elefant - 69 ani Somn - 60 ani Vultur, tipar, salamandra giganta - 55 ani Cobra - 28 ani Regina furnica - 15 ani Curiozitati ale Stiintei si vietii Animale si Plante Musculita are 47 de dinti, balena mai mult de 4. 500 si pestele-pisica (Amiurus nebulosus) are 9. 280. Inima unui colibri, la fel ca si a canarului, bate de aproape 1. 000 de ori pe minut. Bufnita isi poate rasuci capul la 360 de grade. Mustele au peste 15. 000 de papile gustative, incepand chiar de la picioare. Musca comuna sau domestica (Musca domestica) traieste de la 10-14 zile pana la o luna, in conditii favorabile. Sunt multe specii de muste, dintre care cea mai efemera traieste 1-2 zile. Angila electrica (Electrophorus electricus) poate emite 600 volti in timpul unei milisecunde. Undele sunt emise catre pesti, plante, sau catre alte diferite specii. vaca emite in atmosfera 182. 500 litri de metan pe an (una din cauza degradarii stratului de ozon). Pe deasupra, ea poate provoca si anumite boli, de aceea oamenii de stiinta au solicitat limitarea comercializarii carnei de vita. Pe un metru patrat de zona desertica se intalnesc peste 100. 000 de seminte de plante diferite. Tenia este un parazit intestinal care poate ajunge sa masoare 10 metri lungime.
Doar femelele tantar inteapa, pentru ca sangele oamenilor este un izvor de proteine iar cu acesta ele isi pot creste puii. Masculii se multumesc cu nectarul din plante si alte subsatnte zaharoase. Lamele sunt niste animale foarte asemanatoare cu camilele, fiind adaptate perfect sa traiasa la inaltime. Se pot gasi in Anzii din Chile, Bolivia si Peru. Pentru ele, cu cat se afla la o altitudine mai inalta, cu atat vor avea mai mult oxigen. Intepatura de paianjen este mai puternica decat cea facuta cu un ac cu varf de otel apasat cu aceeasi putere.
Aparatul auditiv este situat in diferite parti ale corpului, depinzand de fiecare specie. La oameni este situat la cap. Paienjenii au timpanul in varful picioarelor. Cainii au simtul olfactiv mai dezvoltat decat oamenii. Acest lucru se datoreaza faptului ca acestia au in nas mai bine de 200 de milioane de celule olfactive, in timp ce omul are in jur de 5 milioane. ...


Fisiere in arhiva (1):

  • Durata Vietii Animalelor
    • Referat.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!