Corpul Meu

Extras din referat Cum descarc?

A fost odata un Zmeu care era foarte gelos pentru ca el nu are un tinut cu locuitori ca toti imparatii din Nutritia de exemplu : ca impratul Zahar, imparatul Mar, imparatul Sunca, imparatul Branza si imparatul Orz. Din cauza invidiei s-a hotarat sa fure primul nascut al imparatilor, de asemenea : printesa Bombonica, printul Strugurel, printul Carne, printesa Laptita, printesa Graulita. De atunci imparatii Nutritiei au cerut ajutorul lui Jim si Monica. Primul loc unde s-au oprit a fost orasul Zahar. Acolo cand au ajuns soldati ciocolata le-au zis sa le dea explicati cine sunt si de unde vin.
-Pai atunci grabitiva! Si va dam un sfat sa mancati pe zi doua-trei bomboane! Dar mai mult ca puteti face cari si cariile sunt foarte periculoase pentru niste copii ca voi. Ati inteles ? Si plecara mai departe pana ce ajung in taramul Mar. Acolo Monica i-a zis lui Jim : -Jim mie imi este cam frica pe taramul acesta ! -Nu ai de ce sa-ti faci griji ! Hai sa mergem mai departe ! -Nici gand nu fac nici un pas mai departe.
-Hai ce se poate intampla ? Te apar eu.
-Bine ! Hai sa mergem ! ...


Fisiere in arhiva (1):

  • Corpul Meu
    • Referat.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!