Affenpinschers Caini Din Clasa Schnauzer

Extras din referat Cum descarc?

Descriere: Sunt cei mai mici din clasa pinschers si schnauzer. Sunt bine facuti, cu parul sarmos ca al terrierilor, este un caine de companie a carei inteligenta si conduita il fac a fi un bun caine de casa. Fata lui comica ii confirma numele. In germana numele lui inseamna terrierul maimuta . In Franta numele lui este descris ca diablotin moustachu care inseamna micul diavol mustacios . Este extrem de inteligent si de afectuos cu oamenii, imaginea lui ciufulita fiind o curiozitate. Cum se intelege cu copii: Se intelege cu ei destul de bine dar nu este recomandat pentru familiile cu copii mici.
Recumandare caine de paza: Foarte ridicata.
Recomandare caine de aparare: Foarte scazuta.
Ingrijire si dresaj: Trebuie periat de doua sau de trei ori pe saptamana. Urechile, dintii si ghearele necesita ingrijiri saptamanale. Necesita minimul de exercitii. Sunt recomandate plimbarile sau sa fie lasat intr-un tarc unde sa alerge ore in sir. Exercitiile de supunere trebuie sa fie incepute de la o varsta frageda.
Capacitate de invatre: De la medie pana la inalta Activitati: Foarte intense.
Mediul: In apartament sau la tara fiind un extraordinar tovaras pentru persoanele cu activitati fizice limitate.
Probleme de sanatate: De obicei este foarte sanatos. O buna tesalare va preveni probleme ale pielii si ale blanii. Are oase bune dar nu trebuie niciodata sa sara pe mobila. Trebuie acordata o atentie speciala dintilor. Este predispus la ulcere si infectii ale ochilor.
Durata de viata: 10 - 12 ani.
Nr. de pui: 2 - 3. Tara de origine: Germania.
Istorie: Sunt cunoscute putine lucruri despre originea lui. Este intalnit in 1600, unii spunand ca ar fi stramosul Griffonului de Bruxell. Era candva o posesiune pretuita a regilor si apare in cateva picturi ale unor maestri vechi.
Prima inregistrare in AKC: 1936. Grupa AKC: De companie.
Clasa: De companie.
...


Fisiere in arhiva (1):

  • Affenpinschers Caini Din Clasa Schnauzer
    • Referat.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!