Temă de creație - produs bancar nou

Extras din referat Cum descarc?

Cardul EXTRA
Cardul EXTRA este un suport de tranzactie standardizat, securizat si informatizat care are urmatoarele elemente obligatorii:
- numarul cardului;
- numele si prenumele detinatorului;
- data emiterii si expirarii valabilitatii;
- denumirea si sigla emitentului, 
- o banda magnetica si o rubrica pentru semnatura titularului. 
CARACTERISTICI: 
Cardul EXTRA este un card cu dubla functionalitate credit-debit cu conturi deschise atat in lei cat si in valuta, destinat persoanelor fizice, emis in sistem VISA International cu utilizare nationala si internationala (in strainatate conversia facandu-se automat in moneda tarii respective), in mediu electronic (terminale POS si/sau bancomate), cat si manual (imprintere ZIP-ZAP), oriunde este afisata sigla VISA. 
Cardul EXTRA poate fi utilizat pentru incasarea salariilor, ca mijloc de plata a diverselor marfuri si servicii in relatia cu comerciantii, dar si pentru obtinerea unei linii de credit pe cont curent de maxim patru ori salariul net cert cu caracter permanent.
Pe acest card posesorul isi poate depune propriile sume, pe langa suma pe care o poate scoate conform salariului net, beneficiind de o perioada de creditare nelimitata, dar pentru a nu se percepe dobanda pentru banii ridicati din cont, acestia trebuie rambursati intr-o perioada de maxim 60 de zile.
Pentru fiecare tranzactie efectuata cu acest card, acumulezi un anumit numar de puncte care iti ofera posibilitatea obtinerii a unui alt credit de 50% din creditul maxim acordat conform salariului net.
Acest tip de card mai poate fi folosit atat pentru tranzactii on-line, off-line si pe Internet cat si pentru plata achizitiilor on-line prin utilizarea telefonului mobil, accesand ,,serviciul de mobile banking (Mobilis)". Posesorii de card pot fi avertizati in mod automat in momentul debitarii contului cu o suma peste un anumit prag, astfel incat, imediat dupa realizarea unei plati on-line, confirmarea operatiunii este receptionata direct pe telefonul mobil. 
De asemenea, cardul EXTRA confera posesorului asigurat in Romania, dreptul de a beneficia de asistenta medicala necesara in cursul unei calatorii sau sederi temporare intr-o tara straina, in aceleasi conditii ca pentru cetatenii statului respectiv. 
Pe langa toate acestea, cardul EXTRA mai prezinta si alte caracteristici:
- Obtinerea de mini-extrase de cont de la ATM-uri;
- Efectuarea tranzactiilor la bancomate pe baza de amprenta digitala si cod PIN; 
- Schimbare a codului PIN direct de la ATM-uri;
- Numar nelimitat de carduri suplimentare;
- Transferuri de fonduri, prin ATM-uri, din conturile de card in conturile curente, ca si rambursarea creditelor imprumutate;
- Ofera posibilitatea de a-ti plati facturile la ATM-uri;
- Durata de valabilitate a cardului este de 3 ani, cu posibilitatea de reinnoire automata. 
Conditii minime de eligibilitate:
- persoane fizice cu cetatenia romana;
- varsta cuprinsa intre 18-65 ani;
- angajati pe perioada nedeterminata sau beneficiari de venituri cu caracter permanent pe teritoriul Romaniei;
- venit lunar net cert cu caracter permanent de minim 400 RON.


Fisiere in arhiva (1):

  • Tema de Creatie - Produs Bancar Nou.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!