Produse si Servicii Bancare - ING Bank

Extras din referat Cum descarc?

1. Persoane fizice
1.1 Carduri si conturi
1.1.1 ING Card Complet
ING Card Complet este un cont cu card de debit atasat numai bun pentru toate operatiunile tale de zi cu zi. Dar asta nu e tot. Cel mai important, el este cheia de acces catre alte produse si servicii pe care le poti atasa in functie de ce iti doresti. Cu ING Card Complet poti alege sa ai ING Home'Bank ca sa faci totul mai comod si mai rapid de pe net, poti incepe sa strangi bani cu ING Economii sau poti sa iti incarci cartela pre-pay. Si ca sa ai intotdeauna control asupra banilor tai, adaugi serviciul Alerte SMS si stai linistit
E Complet pentru ca:
- Primesti inapoi 2% la plata facturilor la utilitati
- Il configurezi asa cum vrei tu
- Are costuri de administrare 0 daca iti aduci salariul la ING
- Ai operatiuni gratuite la bancomatul ING
Ce bonus primesti
Cu ING Card Complet platesti facturile la utilitati fara comision catre furnizorii agreati si, in plus, primesti un bonus de 2% din valoarea acestor facturi. Iata ce trebuie sa stii despre asta:
- banii se vireaza in contul de economii ING Economii, deci este necesar sa detii acest produs pentru primirea bonusului
- bonusul se acorda pentru facturile platite la sediul bancii (ING Self'Bank sau casierie) sau prin ING Home'Bank catre conturile furnizorilor de utilitati (gaze, lumina, cablu, telefonie, internet, apa) din lista noastra realizate din contul/conturile ING Card Complet intr-o luna calendaristica
- valoarea maxima cumulata a platilor luata in considerare in calculul bonusului este de 300 lei pe luna
- bonusul se acorda lunar in ultima zi calendaristica din luna, pentru platile efectuate in luna respectiva
Cat costa?
- Nu platesti nimic pentru cardul VISA Electron International, cand depui sau retragi numerar de la bancomatele ING, cand platesti cu cardul la comercianti sau cand achiti facturile catre furnizorii de utilitati agreati de ING.
- Platesti taxa de administrare a contului curent (3 lei pe luna). Poti plati in plus pentru serviciile optionale (daca le adaugi) sau daca optezi pentru un card MasterCard sau FotoCard.
- Nu platesti taxa de administrare pentru cardul VISA Electron International si nici pentru contul curent daca vii cu salariul la ING sau daca detii un credit in lei atasat ING Card Complet.


Fisiere in arhiva (1):

  • Produse si Servicii Bancare - ING Bank.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare. Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!