Managementul Riscurilor la BCR

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Riscul poate fi definit ca probabilitatea de aparitie a unei situatii neprevazute care poate modifica activitatea si influenta performanta bancara. In general riscul bancar inseamna gradul de pierdere suferit de o banca in cazul in care cealalta parte contractanta falimenteaza neachitandu-si obligatiile catre banca.

Riscurile pot avea atat un impact direct (pierderi financiare), cat si unul indirect asupra clientelei, partenerilor, personalului, imaginii bancii, de aceea ele trebuie gestionate foarte bine.

Banca Comerciala Romana face parte din grupul BCR care mai include si BCR Banca pentru locuinte (subsidiara grupului BCR care se ocupa cu economisirea si creditarea domeniului locativ), BCR Pensii, Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private S.A, BCR Leasing (o completare a ofertei de finantare a grupului BCR destinata persoanelor fizice, juridice si fizice autorizate, pentru achizitionarea de bunuri pentru folosinta indelungata), BCR Partener Mobil (prin care grupul BCR urmareste bancarizarea zonelor nebancarizate, punand la dispozitia clientilor accesul sigur, simplu si convenabil la serviciile bancare) si BCR Chisinau.

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Managementul Riscurilor la BCR.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Diacritice:
Da
Nota:
6/10 (3 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
4 pagini
Imagini extrase:
4 imagini
Nr cuvinte:
1 582 cuvinte
Nr caractere:
8 817 caractere
Marime:
15.45KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Bănci
Tag-uri:
management, banci
Predat:
la facultate
Materie:
Bănci
Sus!