Managementul Riscurilor la BCR

Extras din referat Cum descarc?

Riscul poate fi definit ca probabilitatea de aparitie a unei situatii neprevazute care poate modifica activitatea si influenta performanta bancara. In general riscul bancar inseamna gradul de pierdere suferit de o banca in cazul in care cealalta parte contractanta falimenteaza neachitandu-si obligatiile catre banca. 
Riscurile pot avea atat un impact direct (pierderi financiare), cat si unul indirect asupra clientelei, partenerilor, personalului, imaginii bancii, de aceea ele trebuie gestionate foarte bine.
Banca Comerciala Romana face parte din grupul BCR care mai include si BCR Banca pentru locuinte (subsidiara grupului BCR care se ocupa cu economisirea si creditarea domeniului locativ), BCR Pensii, Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private S.A, BCR Leasing (o completare a ofertei de finantare a grupului BCR destinata persoanelor fizice, juridice si fizice autorizate, pentru achizitionarea de bunuri pentru folosinta indelungata), BCR Partener Mobil (prin care grupul BCR urmareste bancarizarea zonelor nebancarizate, punand la dispozitia clientilor accesul sigur, simplu si convenabil la serviciile bancare) si BCR Chisinau.


Fisiere in arhiva (1):

  • Managementul Riscurilor la BCR.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!