Lowest card

Extras din referat Cum descarc?

Caracteristicile inovatoare cu care vine pe piata instrumentul de plata Lowest card sunt reprezentate de: 
o marimea ridicata a reducerilor oferite si a sumei primite dupa efectuarea unui anumit numar de tranzactii;
o rapiditatea efectuarii tranzactiilor;
o diversitatea tranzactiilor efectuate la diversi comercianti;
o obtinerea de mini-extrase de cont de la ATM-uri;
o efectuarea tranzactiilor la bancomate pe baza de amprenta digitala si cod PIN; 
o schimbare a codului PIN direct de la ATM-uri;
o numar nelimitat de carduri suplimentare;
o transferuri de fonduri, prin ATM-uri, din conturile de card in conturile curente, ca si rambursarea creditelor imprumutate;
o ofera posibilitatea de a-ti plati facturile la ATM-uri;
o durata de valabilitate a cardului este de 3 ani, cu posibilitatea de reinnoire automata. 
Lowest card este un suport de tranzactie standardizat, securizat si informatizat care are urmatoarele elemente obligatorii:
o numarul cardului;
o numele si prenumele detinatorului;
o data emiterii si expirarii valabilitatii;
o denumirea si sigla emitentului;
o o banda magnetica si o rubrica pentru semnatura titularului.
Lowest card este un card de debit cu conturi deschise atat in lei cat si in valuta, destinat tututor persoanelor cu capacitate de exercitiu, emis in sistem VISA International cu utlizare atat pe plan national cat si international (in strainatate automat conversia este realizata in moneda nationala a tarii respective), in mediu electronic (terminale POS si/sau bancomate), cat si manual (imprintere ZIP-ZAP), oriunde este afisata sigla VISA.
Lowest card poate fi utilizat pentru incasarea salariilor, ca mijloc de plata a diverselor marfuri si servicii in relatia cu comerciantii.
Segmentul tinta pentru care se lanseaza instrumentul de plata este unul foarte vast, pornind de la persoane fizice cu capacitate de exercitiu pana la pensionari, studenti, IMM, chiar si personalul corporatiilor ce fac parte din clientela bancii.
Clientii care apeleaza la acest produs bancar au parte de anumite beneficii cum ar fi: la numar de 10 operatiuni in valoare de 1000 de lei primesc inapoi un comision intre 5-10% din valoarea operatiunilor.
Acest tip de card mai poate fi folosit atat pentru tranzactii on-line, off-line si pe Internet cat si pentru plata achizitiilor on-line prin utilizarea telefonului mobil, accesand ,,serviciul de mobile banking (Mobilis)". Posesorii de card pot fi avertizati in mod automat in momentul debitarii contului cu o suma peste un anumit prag, astfel incat, imediat dupa realizarea unei plati on-line, confirmarea operatiunii este receptionata direct pe telefonul mobil. 
De asemenea, cardul Lowest card confera posesorului asigurat in Romania, dreptul de a beneficia de asistenta medicala necesara in cursul unei calatorii sau sederi temporare intr-o tara straina, in aceleasi conditii ca pentru cetatenii statului respectiv. 
Acest produs inovator bancar este corespunzator atat unei nevoi cat si unei ,,nevoi-obiectiv" atat din partea persoanelor fizice cat si juridice. Clientii si potentialii clienti doresc sa intre in legatura cu bancile lor cat mai simplu, mai rapid si mai eficient. Odata cu trecerea timpului populatia devine mult mai documentata si exigenta, de aceea prin produsul nostru bancar atat persoanele fizice cat si juridice nu trebuie sa se deplaseze la diferiti furnizori pentru efectuarea platilor zilnice pe care le efectueaza, ci le pot face doar la un singur furnizor, asigurand clientilor rapiditate, eficienta, siguranta si beneficii in urma platilor pe care acestia le realizeaza.


Fisiere in arhiva (1):

  • Lowest Card.docx

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!