Lion Bank - Creditul A Real Home

Cuprins referat

- Prezentare
- Valorile Lion Bank
- Segment Tinta
- Investitii
- Viziunea Lion Bank
- Misiunea Lion Bank
- Angajamentele companiei
- Obiectivele strategice generale
- Produse si Servicii Oferite de Lion Bank
- Consiliul de administratie
- Creditul "A Real Home"


Extras din referat

LION BANK
"Acolo unde ai nevoie, atunci cand ai nevoie!"
Prezentare
Lion Bank a fost infiintata la Ploiesti in data de 5 aprilie 2000. In urma cu opt ani, la initiativa unor oameni de afaceri si a unor reprezentanti ai mai multor societati private romanesti si straine, pe piata bancara din Romania a luat nastere un nou concept al calitatii. De atunci Lion Bank promoveaza inteligenta autohtona, capitalul uman si financiar, dovedind transparenta, operativitate si flexibilitate in rezolvarea problemelor partenerilor sai de afaceri.
Lion Bank este o institutie financiara cu capital social majoritar romanesc, ale carei actiuni sunt listate la categoria I a Bursei de Valori Bucuresti. 
Valorile Lion Bank
Lion Bank este o institutie financiara cu vocatie nationala care se impune printr-un spirit european. Clientul reprezinta pentru Lion Bank partenerul sau egal de afaceri. Pozitionarea acestuia in centrul atentiei, situarea in permanenta la inaltimea asteptarilor sale, buna comunicare intre banca si clienti, actiunile inteligente sustinute de strategii eficiente de marketing sunt cateva dintre valorile in care Lion Bank crede si pe care le promoveaza. 
Segment tinta
Segmentul de piata vizat de Lion Bank il constituie intreprinderile mici si mijlocii, precum si persoanele fizice, carora Lion Bank le ofera o gama larga de produse si servicii. 
Investitii
Lion Bank investeste profitabil in oameni, tehnologie si imagine. Institutia are, in prezent, peste 2.200 de salariati bancari, 243 de unitati operationale care acopera intreg teritoriul tarii, patrunzand si in mediul rural, 224 de ATM-uri si un sistem informatic performant.
In conformitate cu prevederile definite in strategia de dezvoltare pe termen mediu, principalele directii de actiune pe care Lion Bank le vizeaza, in anul 2008, sunt: 
- extinderea retelei teritoriale la peste 270 de unitati operationale
- atingerea unei cotei de piata de 1,2%
- cresterea fortei de vanzare a bancii
Lion Bank pune la dispozitia clientilor sai o gama larga de produse si servicii, manifestand o permanenta preocupare pentru imbunatatire si diversificare: 
- operatiuni
- produse de economisire
- produse de creditare persoane juridice/persoane fizice
Viziunea Lion Bank
Lion Bank este o banca autohtona, rod si simbol al fortei si inteligentei capitalului romanesc, care isi va intari permanent pozitia pe piata financiar-bancara.
Misiunea Lion Bank
Consolidarea imaginii de banca romaneasca cu vocatie nationala care se impune printr-un spirit european, oferind o gama diversa de produse si servicii, in special intreprinderilor mici si mijlocii si populatiei, dovedind flexibilitate si operativitate, atenta in permanenta la exigentele clientului - partenerul sau egal de afaceri.
Angajamentele companiei sunt:
- sa dezvolte un parteneriat pe termen lung cu clientii;
- sa ofere consultanta si nu doar sa vanda;
- sa formeze o echipa de profesionisti;
- sa acorde atentie activitatilor zilnice;
- sa informeze permanent clientii;
- sa ofere disponibilitate maxima pentru clienti.
OBIECTIVELE STRATEGICE GENERALE
Nivelul de profitabilitate al companiei permite ca munca noastra sa fie orientata spre realizarea urmatoarelor obiective:
a. satisfacerea clientilor prin furnizarea de servicii de calitate;
b. cresterea volumului de afaceri si consolidarea pozitiei companiei prin majorarea cotei de piata;
c. cresterea volumului de subscrieri;
d. asigurarea solvabilitatii;
e. administrarea eficienta a activelor si asigurarea de lichiditati curente;
f. motivarea angajatilor.
La 31.12.2007, capitalul social al bancii inregistrat in contabilitate era in suma de 178.816.648,60 lei, impartit in 1.788.166.486 actiuni cu valoare nominala de 0,1 lei/actiune.
Structura capitalului social se prezinta astfel: 
- Persoane fizice: 143.949.355,7 lei (80,50%)
- Persoane juridice: 34.867.292,9 lei (19,50%)


Fisiere in arhiva (1):

  • Lion Bank - Creditul A Real Home.doc

Imagini din acest referat

Ne pare rau, pe moment serviciile de acces la documente sunt suspendate.


Hopa sus!