HSBC

Extras din referat Cum descarc?

Fig.1 Clasamentul celor mai mari banci din lume dupa capitalizarea de piata la inceputul lunii septembrie 2011
Asa cum reiese din fig 1,HSBC este a IV-A banca mondiala din punct de vedere al capitalizarii pe piata,loc ocupat in urma achizitiilor importante din ultimii ani,pe de o parte,iar pe de alta parte acest nivel este recunoscut in urma vechimii sale,precum si a politicilor de extindere si a bunului management aplicat.
Intr-un alt top publicat de revista Forbes,HSBC Holding este pentru al doilea an consecutive,cea mai mare corporatie europeana,dupa ce a detronat compania petroliera Royal Dutch Shell.
Fig.2 Numarul de mii de angajati la nivel mondial.
HSBC,ocupa un venerabil loc doi, la nivel mondial,ceea ce reprezinta un avantaj din punct de vedere al resurselor umane,iar in luna iulie a acestui an anunta o restructurare de aproximativ 10.000 de angajati,potrivit Sky News, , iar reducerile de personal fac parte din strategia noului director executiv, Stuart Gulliver.Potrivit sursei citate in prima jumatate a acestui an,HSBC a raportat un profit de 10,9 miliarde de dolari,fata de 11,1 miliarde de dolari,cat a inregistrat in primele luni ale anului trecut.


Fisiere in arhiva (1):

  • HSBC.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!