Creditul pentru programul Work&Travel

Extras din referat Cum descarc?

Scopul programului Work & Travel  este de a oferi posibilitatea studentilor din Romania de a participa la un program de schimb cultural in timpul vacantei lor de vara. Participantii vor avea posibilitatea astfel sa experimenteze obiceiurile si cultura altor tari , sa cunoasca stilul de viata obisnuit al americanilor si sa practice conversatia limbii engleze. 
Traind si muncind impreuna cu americanii, precum si cu alti studenti din diferite alte parti ale lumii, participantii romani vor putea avea o vara extrem de interesanta si plina de beneficii. Joburile oferite sunt numai in locatii turistice americane, in parcuri de amuzament, piscine, magazine, hoteluri etc
Este bine stiut faptul ca multi studenti isi doresc sa plece pe timpul vacantei in S.U.A sau in alte tari pentru a  se relaxa, a vizita si in acelasi timp pentru a castiga si niste bani in plus. Din pacate nu toti studentii care isi doresc sa plece pot reusi acest lucru intrucat formalitatile de plecare, costul programului si a asigurarii conditiilor de sedere sau chiar si costul transportului presupun anumite sume de bani, deloc neglijabile, care de obicei nu sunt detinute de acestia.
In acest sens tipul de credit propus vine in intampinarea studentilor ,care indeplinesc anumite criterii,  prin oferirea unui credit de nevoi personale care sa-i ajute pe acestia in dorinta lor de a pleca in strainatate pe timpul verii.
Destinatarii creditului: 
o	Studentii salariati sau nesalariati cu varsta de maxim 25 ani aflati in an de studiu neterminal in sistem NonBologna, fara restante, cu media anilor peste 7.5, studenti la universitatile partenere bancii: Univ. Alexandru Ioan Cuza si Gheorghe Asachi in cazul Iasului.   
o	Studentii din orice an in sistem Bologna, salariati sau nesalariati cu varsta de maxim 25 ani, fara restante, cu media anilor peste 7.5, studenti la universitatile partenere bancii: Alexandru Ioan Cuza si Gheorghe Asachi in cazul Iasului
o	Masteranzi in cadrul universitatilor mentionate, care pleaca  in strainatate in aceleasi conditii mentionate
Moneda in care este emis creditul :
EUR sau USD in functie de dorinta clientului si in functie de destinatia urmarita de student : USD pentru SUA, EURO pt. tarile din Europe
Valoarea creditului: maxim 3.000 EUR (echivalent USD) in functie de capacitatea de rambursare  si de mediile obtinute de student ca asigurare de intoarcere a acestuia in tara. De asemenea in calculul valorii creditului ce se va acorda studentilor se va


Fisiere in arhiva (1):

  • Creditul pentru programul Work&Travel.DOC

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare. Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!