Credite si Depozite BCR

Extras din referat Cum descarc?

1. Creditarea bancara. Persoane fizice si agenti economici
1.1. Creditarea persoanelor fizice 
Banca Comerciala Romana ofera clientilor sai un complex de produse si servicii cu scopul satisfacerii nevoilor venite din partea acestora. In alegerea unei din variantele de creditare oferite de BCR clientii vor beneficia de o serie de avantaje precum:
- flexibilitate- conferita de posibilitatea negocierii dobanzilor;
- stabilitate financiara - prin stabilirea nivelului de creditare in functie de necesitatile de finantarea si de capacitatea fiecarui client de rambursare a acestuia;
- continuitate- in desfasurarea activitatii;
- consultanta specializata gratuita- clientul beneficiind de posibilitatea de de obtine consultare de la specialisti privind alegerea solutiei de finantare, precum si la intocmirea documentatiei de creditare. 
Banca Comerciala Romana ofera urmatoarele tipuri de credite pentru persoane fizice:
Investitii imobiliare
1. REZIDENTIAL EXTRA/SUPER BCR - este un credit ipotecar in lei si valuta, prin care poate fi finantat orice proiect de investitii imobiliare, executarea lucrarilor de constructie putand fi realizata atat in regie proprie cat si prin intermediul unei firme de constructii.
Avantaje :
-Accesul la sume mai mari prin acceptarea la stabilirea capacitatii de rambursare a unei game largi de venituri realizate atat de catre solicitant, cat si de catre coplatitori, dupa caz 
-Posibilitatea refinantarii creditelor angajate la BCR sau alte banci la costuri foarte mici (comision de rambursare anticipata de numai 1%, indiferent de tipul dobanzii initiale a creditului, in cazul refinantarilor creditelor BCR - BCR; comision de acordare 0% in cazul creditelor garantate cu garantii reale refinantate de la alte banci si institutii financiare nonbancare)
-Obtinerea preavizarii creditului, in maxim 60 de minute la orice unitate BCR
2. PUNTE EXTRA SUPER BCR - este un credit punte in lei si valuta, ce se acorda in cazul unui proprietar legal al unei locuinte, pentru a-si achizitiona sau construi o alta proprietate imobiliara, avand obligatia de a vinde imobilul detinut in proprietate in scopul rambursarii creditului intr-o singura transa.
Avantaje:
-Finantarea proprietarilor legali ai unei locuinte, in scopul achizitionarii/construirii unei alte proprietati imobiliare
-Obtinerea preavizarii creditului, in maxim 60 minute la orice unitate BCR
-Acordarea creditului fara giranti
-Efort financiar redus prin oferirea gratuita de catre banca a certificatului de asigurare
-Accesul la sume mai mari prin acceptarea la stabilirea capacitatii de rambursare a unei game largi de venituri realizate atat de catre solicitant, cat si de catre coplatitori, dupa caz
-Economie de timp, prin apelarea la una dintre urmatoarele modalitati de rambursare: prin reteaua de ATM-uri BCR, Canalele alternative BCR (internet sau telefon).
3. PRIMA CASA este un credit pentru investitii imobiliare garantate de stat, in valuta, care poate fi acordat persoanelor fizice care nu detin in proprietate o locuinta, individual sau comun, impreuna cu sotii lor sau cu alte persoane, indiferent de modul in care a fost dobandita si nici nu au in derulare un credit ipotecar. 
Suma maxima acordata poate atinge 95% din valoarea investitiei, insa fara a depasi 57.000 EUR, valoarea maxima acceptata a pretului de achizitionare a imobilului fiind de 100.000 EUR, exclusiv TVA. 
Avantaje:
-ofera posibilitatea clientilor de a solicita efectuarea evaluarii imobilului ce urmeaza a fi achizitionat, cat si analiza financiara a dosarului de credit anterior gasirii imobiluiu, clientul avand la dispozitie maxim 120 de zile pentru prezenatrea documentelor de proprietate;
-acces la sume mai mari prin acceptarea la stabilirea capacitatii de rambursare a unei game largi de venituri realizate atat de catre solicitant, cat si de cei pana la 3 coplatitori;
-acordarea creditului fara giranti si economie de timp, prin posibilitatea de ranbursare a ratei de credit fara deplasarea la banca, folosind canale aternative;
-clientii care contracteaza credite prin Programul Prima Casa derulat de BCR, pot beneficia de o reducere de 3 p.p. fata de dobanda standard pentru descoperitul de cont contractat in cadrul pachetului de cont curent Esential/Esential Plus.
Destinatie multipla
1. Divers Extra/Super BCR este un credit ce se acorda persoanelor fizice, cu varsta de cel putin 18 ani, care indeplinesc conditiile de eligibilitate solicitate, pentru satisfacerea nevoilor personale ale imprumutatului.
Creditul se poate acorda in lei sau in euro, suma maxima acordata fiind de 20.000 EUR sau echivalentul in lei, iar suma minima este de 700 de EUR sau echivalentul in lei.
Avantaje:
-finantarea rapida a oricarui proiect personal, fara a fi necesara justificarea scopului utilizarii banilor si fara aducerea de apor propriu, garansi sau ipotecarea unui imobil;
-acces la sume mai mari prin acceptarea la stabilirea capacitatii de rambursare a unei game largi de venituri realizate atat de catre solicitant, cat si de catre coplatitori;
-documentatie de credit simplificata, pentru imprumuturile de pana la 1.000 EUR sau echivalentul in RON, nu mai este solicitata copia dupa contractul de munca;
-protectie financiara a venitului si confort psihic, asigurand protectie familiei in situatia producerii unor evenimente nedorite (invaliditate totala si permanenta, incapacitate temporara de munca si pierderea involuntara a locului de munca).


Fisiere in arhiva (1):

  • Credite si Depozite BCR.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare. Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!