Crearea unui Produs Bancar

Extras din referat Cum descarc?

EcoSENIOR - produs SMG-Bank
Avand in vedre diferentele intre modul de a-si petrece timpul liber la varsta pensiei intre batranii din Romania si cei din alte state civilizate din Europa si din afara ei, banca noastra SMG-Bank a considerat ca este nevoie sa fie lansat pe piata un produs bancare de economisire adresat persoanelor care fac inca parte din campul muncii, dar se gandesc la viitorul lor, si la acel mult timp liber pe care il vor avea dupa pensionare, dar si la problemele specifice varstei a treia.
Datorita acestor considerente, SMG-Bank doreste lansarea pe piata din Romania a produsului de economisire EcoSENIOR, adresat persoanelor care vor sa faca din ani de pensie o perioada linistita si placuta, lipsita de grija zilei de maine, avand posibilitatea sa se retraga intr-un loc linistit si ingrijit, scapand astfel de zgomotul si poluarea marilor aglomeratii din mediul urban, sau sa faca din aceasta perioada o lunga vacanta, in care problemele financiare sa nu fie un motiv de limitare a activitatilor pe care ar dori sa le intreprinda.
I. Ce este EcoSENIOR?
EcoSENIOR este un produs de economisire nou, lansat pe piata Romania de catre SMG-Bank cu scopul de a da posibilitatea celor care se afla inca in campul muncii, sa economiseasca o suma importanta de bani, in posesia careia va putea intra doar dupa varsta pensionarii, sau in conditiile exceptionale specificate in contractul de deschidere a respectivului cont de economisire.
EcoSENIOR produs SMG-Bank, este format dintr-un depozit bancar de economisire in RON, cu o dobanda mai mult decat avantajoasa, in care se depune lunar o anumita suma de bani, cu scopul de a ridica intreaga suma economisita plus dobanda aferenta doar dupa data pensionarii, depozitul fiind insotit si de o asigurare de viata, oferita tot de banca noastra, care face posibil accesul la banii economisiti si pana in momentul la care posesorul are dreptul sa-si ridice intreaga suma pentru a o folosi dupa bunul plac, dar asta numai in conditii exceptional, cum am precizat si mai sus, specificate in contract in momentul incheierii si semnarii acestuia.
Depunerea banilor in contul de economisire EcoSENIOR se face lunar, fie prin depunerea unei sume de bani de catre posesorul contului, prin completarea unui formular de depunere, fie prin retragerea automata a unei sume de bani, specificata in contract, din contul in care persoana respectiva isi primeste salariul lunar, asta numai in cazul in care salariatul este platit prin virament bancar, iar contul pentru ridicarea salariului (caruia de regula ii este atasat si un card bancar) este deschis tot la SMG-Bank, aceasta optiune fiind foarte avantajoasa pentru client, ne mai fiind nevoie ca acesta sa se deplaseze la banca noastra pentru a efectua depunerea. In plus deschiderea contului si eliberarea cardului pentru salariu se realizeaza gratuit, la solicitarea clientului, doar prin completarea unor formulare chiar si in momentul deschideri depozitului de economii.
In cazul in care posesorul contului are deschis la banca noastra si un depozit la vedere, el poate vira banii in cauza lunar dintr-un cont in altul, prin completarea unui formular de virament la una din unitatile SMG-Bank, sau direct de la el acasa, cu ajutorul internetului, folosind serviciul SMG-net.
Mare avantaj al clientului il reprezinta dobanda extrem de atragatoare oferita de SMG-Bank, care este cuprinsa intre 8-12 %, in functie de varsta la care este deschis depozitul, si de suma pe care persoana in cauza doreste sa o depuna lunar in depozitul deschis, aceste diferente fiind ilustrate in tabelul urmator:


Fisiere in arhiva (1):

  • Crearea unui Produs Bancar.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!