Bancpost

Cuprins referat Cum descarc?

1. Scurta prezentare a bancii analizate 3
2. Analiza site-ului Bancpost 4
3. Oferta de carduri 6
4. Fastbanking 9
4.1 Taxe si formalitati pentru a deveni client on-line 11
4.2 Date statistici Fastbanking 13
4.3 Tipuri de operatiuni Fastbanking 14
4.4 Transferuri intre conturi proprii 16
5. Siguranta si confidentialitate 19
6. Concluzii 22
7. Bibliografie 23


Extras din referat Cum descarc?

Bancpost
Unul dintre cele mai cunoscute branduri romanesti de dupa 1989 a fost infiintata la 1 iulie 1991, prin Hotarare de Guvern in urma reorganizarii sectorului comunicatiilor si preluarii unei parti a activelor companiei publice RomPostTelecom. Bancpost a fost autorizata de Banca Nationala a Romaniei sa opereze ca banca universala, comerciala si de economii.
Bancpost S.A. se constituie ca societate comerciala pe actiuni, organizata in conformitate cu legile in vigoare si functioneaza ca persoana juridica.
Bancpost este membra a grupului Eurobank EFG (o institutie bancara europeana cu active totale de 81,9 miliarde EUR) si este o banca de top 10 in Romania, este al 5-lea nume de marca bancar din punctul de vedere al notorietatii publice, are peste 1 milion de clienti corporativi, de retail si institutionali pentru care ofera o gama variata de solutii financiar-bancare eficiente si de incredere. A fost privatizata in anul 2003, procesul de privatizare fiind demarat in anul 1998. Este controlata de grupul bancar grec cu peste 75% din actiuni.
Are peste 3.000 de angajati si o retea teritoriala extinsa de aproape 300 de sucursale. Bancpost este totodata unul dintre liderii pietei locale de carduri si a dezvoltat retele extinse de peste 700 ATM-uri, 9.000 POS-uri (acceptarea platilor cu cardul) si 300 APS-uri care ofera accesul comod si permanent la serviciile Bancii.
Solutia de Internet Banking a bancii - Fastbanking, este una dintre cele mai bune de pe piata si a inregistrat un trend crescator semnificativ in ultimii ani, atat din punct de vedere al numarului de utilizatori, cat si al valorii de tranzactionare, oferind clientilor o alternativa rapida, sigura si cu costuri reduse pentru efectuarea operatiunilor bancare.
Daca vorbim de puncte tari, dupa analiza SWOT putem insira foarte multe caracteristici forte a societatii. De exemplu: 
- Posesia unui sistem de securitate informatica intraorganizationala superior sistemului C.I.A.
- O infrastructura fiabila pentru tehnologia informatiei
- Reputatie buna pentru serviciile oferite clientilor
- Banca dispune de personal capabil de-a fi calificat si instruit suplimentar
- Imbunatatirea activitatii pe linie organizatorica
- Deschiderea de noi unitati operative; etc.
Analiza site-ului Bancpost
Dupa un studiu realizat anul trecut in mai multe tari, inclusiv si in Romania, 83% din utilizatorii de internet, inchid site-ul imediat dupa ce isi dau seama ca prin mai multe clickuri pot sa ajunga la "destinatie". 58% din vizitatorii unei pagine web nu vor mai intra pe pagina respectiva, unde erau probleme ergonomice si numai 40% din vizitatori isi gasesc ceea ce au cautat pe pagina web.
Analiza site-ului prin:
o Uzabilitate
Bancpost.ro este un site corect din punct de vedere al uzabilitatii dar mai sunt si cateva erori, de ex.: linkurile ce se deschid in ferestre goale (http://bancpost.ro/Persoane-Fizice/Internet-Banking/Fastbanking%C2%AE/Documente-necesare). Categoriile, (persoane fizice, companii etc) meniurile si meniul principal sunt vizibile si usor de parcurs. Sunt foarte multe informatii oferite dar in general articolele sunt usor de citit. Casuta cu promotii/reclame si casuta de cautare sunt foarte clar pozitionate. 
o Web design
Site curat, echilibrat pe verticala si orizontala. Are un continut foarte bogat si bun, cu hyperlinkuri si texte, cu putine imagini, fara scrisuri foarte mari sau de culoare care ne-ar deranja. 
Bannerele pentru oferte speciale ies in evidenta, atrage imediat atentia vizitatorului. Pozitie buna, culori placute si totusi altfel decat identitatea vizuala a paginii. Un dezavantaj ar putea fi ca prima pagina nu se poate vizualiza complet fara scroll.
o Optimizare
Optimizarea web este procesul prin care un site web este ajutat sa avanseze in paginile de rezultate google/yahoo/msn. Acest lucru este realizat foarte clar la bancpost ceea ce aduce la cresterea traficului si a vizibilitatii site-ului.


Fisiere in arhiva (1):

  • Bancpost.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare. Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!