Banca Comerciala Roaman

Cuprins referat Cum descarc?

1.Introducere 3
2.Banca Comerciala Romana 4
3.Prezentarea activitatii comerciale B.C.R 5
4.Politica BCR in domeniul calitatii 6
5.Clienti B.C.R 6
6.Structura Organizatorica a B.C.R 7
7.Credite B.C.R 9
8.Concluzie 11
9. Bibliografie 12


Extras din referat Cum descarc?

Banca este o institutie financiara care are ca obiect principal de activitate atragerea de depozite si acordarea de credite.
Astfel, banca reprezinta societatea bancara care desfasoara diverse operatiuni cu clientii, persoane fizice sau juridice si care constau in: acordare de credite, constituire de depozite, inchirierea de casete de siguranta, operatiuni de schimb valutar si alte operatiuni specific bancare.
Banca Comerciala Romana, o prezenta activa pe piata financiara romaneasca, s-a infiintat prin preluarea de la BNR a activitatilor comerciale. 
BCR se prezinta astazi ca un grup financiar, cu active in strainatate, prin subsidiare si sucursale bancare, cu o prezenta marcanta pe piata de capital si pe piata asigurarilor. 
Un moment important in evolutia bancii il constituie anul 1999, cand se finalizeaza cea mai mare fuziune din sistemul bancar romanesc, prin absortia de catre BCR a BANCOREX - avand ca efect concentrarea unui portofoliu semnificativ de investitii de capital interne si externe;
Unul dintre cele mai importante aspecte ale tranzactiei il reprezinta separarea procesului de acoradare a creditelor in lei, de cel legat de managementul de risc prin crearea unei comisii de audit;
Fiecare angajat al bancii este responsabil de calitatea propriei munci care influenteaza satisfactia clienstilor si implicit rezultatele financiare ale bancii. 
Principalul produs solicitat de clienti persoane fizice ramane creditul pentru a-si satisface nevoi curente sau pentru a face investitii.
BCR prima banca care acorda creditul ipotecar prin semnarea unei conventiei in 2003, intre Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) si BCR se stabileste finantarea de locuinte pe plasamentele ANL, prin acordarea de credite ipotecare persoanelor fizice


Fisiere in arhiva (1):

  • Banca Comerciala Roaman.ppt

Bibliografie

1. "Cartea responsabilitatii atractive" - BCR
2. "Digitalizarea Romaniei este abia la inceput"- Business magazin
3. Q magazine by Floriana Jucan-"In interiorul celei mai mari banci din Romania"- Sergiu Manea.
4. https://www.bcr.ro/ro/persoane-fizice


Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!