Banca Comercială Carpatica

Extras din referat Cum descarc?

Banca Comerciala Carpatica este o banca autohtona, rod si simbol al fortei si inteligentei capitalului romanesc, care isi va intari permanent pozitia pe piata financiar-bancara.
Banca Comerciala Carpatica S.A. a luat fiinta la data de 12 februarie 1999 si a obtinut autorizatia de functionare de la Banca Nationala a Romaniei la data de 15 iulie 1999. La initiativa unor oameni de afaceri si a unor reprezentanti ai mai multor societati private romanesti si straine, pe piata bancara din Romania a luat nastere un nou concept al calitatii. De atunci, BCC promoveaza inteligenta autohtona, capitalul uman si financiar, dovedind transparenta, operativitate si flexibilitate in rezolvarea problemelor partenerilor sai de afaceri.
Carpatica este o institutie financiara cu capital social majoritar romanesc, ale carei actiuni sunt listate la categoria I a Bursei de Valori Bucuresti.
BCC este o institutie financiara cu vocatie nationala dar care se impune printr-un spirit european. Clientul reprezinta pentru Banca Comerciala Carpatica partenerul sau egal de afaceri. Pozitionarea acestuia in centrul atentiei, situarea in permanenta la inaltimea asteptarilor sale, buna comunicare intre banca si clienti si actiunile inteligente sustinute de strategii eficiente de marketing sunt doar cateva dintre valorile in care BCC crede si pe care le promoveaza. Sub deviza "Forta si inteligenta capitalului romanesc", Carpatica este decisa sa isi mentina pozitia trainica de banca autohtona care sa sprijine o dezvoltare economica durabila.
Segmentul de piata vizat de Banca Comerciala Carpatica il constituie intreprinderile mici si mijlocii, precum si persoanele fizice, carora BCC le ofera o gama larga de produse si servicii. Banca pune la dispozitia firmelor imprumuturi provenite atat din surse proprii, cat si din finantari externe, ca urmare a semnarii unor acorduri de finantare cu Agentia Nationala a Intreprinderilor Mici si Mijlocii si Cooperatie, Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Eximbank Romania,
Fondul German Roman, Banca Mondiala, Fondul International de Dezvoltare Agricola, Black Sea Trade and Development Bank, European Fund for Southeast Europe.
Banca Comerciala Carpatica investeste profitabil in oameni, tehnologie si imagine. Institutia are, in prezent, peste 2.200 de salariati bancari, 245 de uniati operationale care acopera intreg teritoriul tarii, patrunzand si in mediul rural, 207 de ATM-uri (bancomate), 35 ASV-uri (automate de schim valutar) si un sistem informatic performant.
In scopul asigurarii unor servicii financiare complexe in conditii de maxima eficienta si operativitate, Carpatica si-a consolidat un grup financiar puternic. Banca Comerciala Carpatica reprezinta piesa centrala a Grupului Financiar Carpatica, alaturi de SSIF(societatea de servicii si investitii financiare) Carpatica Invest SA, SC Carpatica Asig SA, societate care dispune de un portofoliu complex de asigurari generale si de viata, si SC RomTicket SA, furnizor de servicii in domeniul tichetelor de masa. Banca Comerciala Carpatica a continuat procesul dezvoltarii grupului financiar Carpatica prin infiintarea, in acest an, a doua noi societati: SC Carpatica Life - Broker de Pensii Private SRL, avand ca obiect de activitate marketing-ul fondurilor de pensii private si SAI Carpatica Asset Management SA, in curs de autorizare la CNVM, care va activa in domeniul administrarii fondurilor de investitii.
CARPATICA pune la dispozitia clientilor sai o gama larga de produse si servicii, manifestand o permanenta preocupare pentru imbunatatire si diversificare: Gama de produse si servicii este impartita ast:fel
- Produse de economisire
- produse de creditare: 
- carduri
- internet banking
- schimb valutar
- alte prod si servicii - cash management, transfer fonduri, operatiuni pe piata valutara interbancara, tranzactii specifice pietei de capital, operatiuni conexe activitatii de creditare


Fisiere in arhiva (1):

  • Banca Comerciala Carpatica.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!