AkaiBank

Extras din referat Cum descarc?

Akai Bank este o institutie financiar bancara nationala de origine romana care functioneaza ca o banca universala care ofera servicii financiare integrate in urmatoarele domenii: bancar, banca de investitii, analiza si consultanta financiara, leasing, asigurari si in special, servicii bancare de dezvoltare a mediului de afaceri si a IMM-urilor. 
Akai Bank isi face aparitia in anul 2010 avand ca prim scop indreptarea activitatii spre sectorul antreprenorial pentru dezvoltarea cresterii investitiilor in Romania. 
Aceasta banca are un capital social de 800 milioane RON, varsat integral. In timp, Akai Bank a ajuns o banca de incredere, cu notorietate, renume, compus dintr-o echipa de peste 1.000 de angajati dedicati avand peste 10.000 de clienti, peste 20 de birouri mobile dedicate companiilor, 500 de bancomate precum si servicii complete de Internet banking, Mobile Banking, Phone banking si E-commerce.
Strategia bancii este sustinuta de actionari puternici, precum: Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare si IFC - Divizia de investitii a Bancii Mondiale.
2. Elemente de identificare ale situatiei
VALORI
PIONIERATUL: Banca Akai este prima institutie financiara de credit din Romania care are ca obiectiv dezvoltarea sectorului investitiilor pentru a sustine tinerii intreprinzatori. Banca sustine in mod activ printr-un pachet diversificat de produse proiecte derulate la scara nationala, regionala si individuala. Solutiile oferite de Akai stimuleaza cresterea economica si dezvoltarea durabila. Conceptul aparut este nou pe piata romaneasca, insa prezinta un potential imens neexploatat inca, orientata catre livrarea efectiva de solutii sustenabile. Prin finantarile preferentiale acordate, Akai stimuleaza cresterea fortei de munca din Romania.
SUSTENABILITATEA: Cresterea investitiilor atrage la randul ei cresterea fortei de munca si respectiv scaderea ratei somajului. Investitorii au parte de toata sustinerea financiara a bancii Akai. IMM-urile contribuie la cresterea economica nationala. 
PARTENERIATUL: Banca Akai isi incurajeaza si trateaza clientii in aceasi masura fiind ei persoane fizice, companii, persoane juridice, ONG-uri sau chiar statul roman reprezentat de institutiile sale publice. 
RESPONSABILITATEA: Pentu Akai Bank, finantarea poate fii intr-un raport direct proportional cu nevoia, in functie de randamentul oferit. 
MISIUNE
Pe plan microeconomic: misiunea bancii Akai este reprezentata de asigurarea unei stabilitati a finantarii pe termen lung, dezvoltand continuu noi produse ce sa acopere necesarul de lichiditate pentru proiectele clientilor.
Pe plan macroeconomic: in relatia cu piata si societatea, misiunea bancii Akai este reprezentata de valorificarea potentialului social, iar prin acest potential social ma refer la capacitatea investitorilor romani de a anticipa dorintele consumatorilor lor, prin identificarea atractivitatii unui produs pentru potentialii clienti in functie de factorii caracteristici ale acelor indivizi. Pe termen lung, se vizeaza cresterea intreprinderilor si a firmelor romanesti. 
OBIECTIVE
- atragerea persoanelor cu pregatire si experienta in domeniul antrerenorial 
- banca sa ajunga sa fie cotata la bursa de valori Bucuresti 
- sa ajunga in top 3 banci prestigioase din Romania
- atingerea unei cote de piata de 20%
- banca sa se extinga devenind cunoscuta international
PRODUSE SI SERVICII
Banca Akai ofera atat servicii standard universale (credite ipotecare, facilitati de depozitare pe termen scurt-mediu-lung la termen si la vedere) cat si elemente foarte specializate pe sectorul antreprenorial. 
In cazul in care ai un plan de afaceri bine pus la punct, noi iti oferim ,,creditul rapid". Il obtii rapid si simplu, pe baza planului de afaceri, fara prea multa birocratie. De asemenea, persoanele care doresc sa atraga acest credit trebuie sa detina un sediu profesional si trebuie sa declare pe propria raspundere ca indeplinesc conditiile legale de functionare. Pentru stabilirea sediului profesional, trebuie sa se dovedeasca dreptul de folosinta al imobilului, prin acte precum certificatul de inchiriere sau contractul de vanzare-cumparare.In cazul ne achitarii creditului persoanele raspund cu averea proprie. 
PUBLIC TINTA
Ne adresam tuturor persoanelor fizice cu varsta cuprinsa intre 18 si 65 de ani, IMM-urilor, companiilor in curs de dezvoltare. Venitul persoanelor pensionate care sunt dispuse sa si faca un credit sau de ce nu un depozit trebuie sa fie mediu.
Nu este suficient sa oferi servicii bune:clientii trebuie sa observe ca primesc servicii bune.Aceasta fraza reflecta faptul ca scopul nu este satisfacerea clientului,ci incantarea lui.Incantarea apare atunci cand clientii primesc un serviciu care este mai bun sau mai rapid decat ar fi putut crede,cand greselile sunt recunoscute intr-un mod deschis si rectificate fara discutii si cand clientilor li s-a cerut opinia,chiar inainte de a fi apucat sa se planga.Secretul transformarii deservirii clientilor intr-un avantaj competitiv este sa faci ceva memorabil si deci ceva diferit. 
SIGLA
Tinand cont de tematica banci: crestere economica si dezvoltare constanta si integrata a societatii umane sigla va arata asa:


Fisiere in arhiva (1):

  • AkaiBank .docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!