Programare Structurata

Extras din referat Cum descarc?

Aparatul de proiectie este dispozitivul care formeaza imagini reale, rasturnate si marite ale unor obiecte transparente sau opace, proiectate pe un ecran , obiectele fiind astfel asezate incat imaginea rasturnata data de el sa apara in pozitie verticala.
Daca aparatul este destinat proiectiei obiectelor transparente - diapozitive sau film cinematografic -, proiectia se numeste proiectie de tip diascop.
Daca aparatul este destinat proiectiei obiectelor opace,cum sunt pagini de carte, ziare, reviste, fotografii, se numeste proiectie de tip episcop.
Exista si aparat care cumuleaza cele doua proiectii, el numindu-se aparat epidiascop.
Proiectia cinematografica este de tip diascop.
Aparatul de proiectie cinematografica (in vorbirea curenta, ,,aparat de proiectie" sau impropiu ,,proiector") are rolul de a proiecta pe un ecran alb imaginile fotogramelor insirate pe film si de a transforma inregistrarea sonora a fonogramei optice sau magnetice in semnale electrice ce se transmit instalatiei de redare a sunetului.
Aparat proiectie Erneman 35 cu lampa cu xenon
El efectueaza redarea fotogramelor cu o anumita frecventa,( de 24 imagini/sec. la filmele sonore si 16 - 18 imagini/sec. la filmele mute), numita frecventa de proiectie. Aceasta frecventa trebuie sa coincida cu frecventa de filmare, astfel in cazul unor anomalii,apar dificultati de redare. Daca redarea este cu frecventa mai mica, sunetul va fi taraganat, neinteligibil si ton jos, ingrosat; daca redarea este cu frecventa mare , sunetul va fi cu neinteligibil, acut si strident.Totodata recompunerea miscarii pe ecran va fi fie lenta, respectiv accelerata


Fisiere in arhiva (1):

  • Programare Structurata.pdf

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* Prețul este fără TVA.

Hopa sus!