Diagrame utilizabile în diferite etape ale proiectării sistemelor

Extras din referat Cum descarc?

Diagramele fluxurulor de date sunt utilizate in analiza si proiectarea proceselor sistemului aflat in etapa de analiza din ciclul de viata. Acestea vin in stabilirea unei vederi de ansmblu a fluxului datelor in cadrul sistemului, oferind o perspectiva vizuala ce nu poate fi egalata cu cea narativa. (Kendall) 
Poate folosi doua tipuri de notatii (Yourdon & Coad sau Gane & Sarson ) pentru a figura procesele, locurile de stocare, fluxurile datelor si entitatile externe. 
Diagrama de context este la cel mai inalt nivel deoarece contine un singur nod de proces care generalizeaza functiile intregului sistem in relatiile cu entitatile externe. 
Diagrama fuxurilor de date ilustreaza felul in care datele sunt procesate in sistem in termeni de imputuri si outputuri.


Fisiere in arhiva (1):

  • Diagrame Utilizabile in Diferite Etape ale Proiectarii Sistemelor.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Bibliografie

Kendall, Systems Analysis and Design, 5th Edition, Prentice Hall, Upper Saddle River, New Jersey, 2002; 
www.smartdraw.com, 
www.getahead-direct.com, 
www.palisade-europe.com,


Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!