Dezvolatarea Rapida a Aplicatiilor

Extras din referat Cum descarc?

Instrumentele de dezvoltare rapida a aplicatiilor reprezinta solutia propusa de industria de software pentru iesirea dintr-o criza, provocata de cresterea exponentiala a complexitatii aplicatiilor 
Nevoia de RAD: productia de software a fost in permanenta preocupata de problema productivitatii. Cu toate acestea, termenul RAD a aparut abia in ultimii ani, ceea ce ne sugereaza ideea ca anumite schimbari recente de context au condus la nevoia de RAD.  Pentru proiectantii de aplicatii economice (cei la care ne referim cu precadere) a pierde 70-80% din timpul de proiectare pritocind interfete simpatice era inacceptabil, solutia:  instrumente de proiectare developers friendly si cresterea productivitatii prin posibilitatea utilizarii unor componente prefabricate si a reutilizarii unor componente proprii. 
Fundamente: limbajele specializate pe domeniu, in special baze de date, cunoscute sub denumirea de 4GL - limbaje de generatia a patra. Denumirea lor vrea sa evidentieze nivelul lor mai inalt (deci mai indepartat de masina si sistem de operare) decit al limbajelor de uz general cum ar fi C, Cobol, Pascal, etc (3GL). Aceste limbaje permit proiectantului sa se concentreze asupra problemei specifice aplicatiei, scutindu-l in mare masura de chestiunile de "bucatarie" interna, rezolvate automat (mai grosier, dar mai repede).


Fisiere in arhiva (1):

  • Dezvolatarea Rapida a Aplicatiilor.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!