Dce Lucrarea Nr 7

Extras din referat Cum descarc?

1. Scopul lucrarii: masurarea performantelor amplificatoarelor elementare realizate cu tranzistoare bipolare in cele trei conexiuni fundamentale precum si ale amplificatorului cu sarcina distribuita.
In ceea ce priveste comportarea la frecvente inalte, cele patru montaje sunt caracterizate prin frecvente limite de sus de valori diferite (frecventele la care modulul amplificarii de tensiune scade cu 3 dB fata de valoarea de la frecvente medii). - schemele de masurare si relatiile de calcul pentru amplificarile de tensiune si de curent si pentru impedantele de intrare si de iesire; - tabelul 7. 2 cu rezultatele masuratorilor; - comentarea eficientei formulelor aproximative pentru amplificarile de tensiune si de curent si pentru impedanta de intrare.
...


Fisiere in arhiva (1):

  • Dce Lucrarea Nr 7
    • Referat.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare. Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!