Raport de audit pe anul 2017 la SC Ion Forest SRL

Extras din referat Cum descarc?

Data constituirii: Societatea a fost infiintata respectand prevederile Legii Societatilor Comerciale nr. 31/1990 in anul 1993 .
Obiect de activitate: In conformitate cu documentele de infiintare, societatea are ca obiect principal de activitate: fabricarea de utilaje pentru industria textile a imbracamintei si a pielariei.
Cod CAEN: 0220 -" Exploatarea forestiera"
Forma juridica: Societate cu raspundere limitata, cu capital 100% romanesc si privat
Numar de inregistrare la ORC Cluj: J12/706/2015
Cod unic de inregistrare: 34210821
Durata societii: Nelimitata
Sediu social: jud. Cluj, com. Feleacu, nr. 147
Numarul de salariati la finele anului 2017 era de 6 persoane.
Capitalul social: nu a inregistrat modificari in cursul anului 2017 si este in valoare de 200 lei .
AUDITAREA CREDITORILOR SI A ALTOR ANGAJAMENTE ALE SOCIETATII
Destinatar.
Raportul de audit al exercitiului financiar al anului 2017 este destinat administratiei societatii precum si pentru persoane terte interesate sa aiba garantia ca informatiile cuprinse in bilant sunt opiniate de catre un auditor financiar.
Obiectivele de audit s-au bazat pe:
- tinerea corecta si la zi a contabilitatii;
- existenta inventarierii patrimoniului, a corectei valorificari a acestuia si cuprinderii rezultatelor in bilant;
- preluarea corecta in balanta de verificare a datelor din conturile sintetice si concordanta dintre acestea si conturile analitice;
- corecta efectuare a operatiilor legate de inregistrarea sau modificarea capitalului social;
- intocmirea bilantului contabil pe baza balantei de verificare a conturilor sintetice;
Referinte la normele de auditare utilizate
Am procedat la controlul conturilor anuale, efectuand diligentele si investigatiile specifice pe care le-am considerat necesare, conform Cadrului General al Standardelor Internationale de Audit elaborat de Camera Auditorilor Financiari din Romania.
Aceste norme precizeaza ca auditul trebuie sa fie planificat si realizat in scopul de a obtine o asigurare rezonabila ca, conturile anuale nu comporta anomalii semnificative.
Mentionam ca la colectarea elementelor probante in exprimarea opiniei, nu am procedat la observatia fizica -  inventarierea fizica -  utilizand inventarele efectuate de societate.
OPINIA AUDITORULUI FINANCIAR
Prin prezentul Raport de audit, certific ca nu am constatat elemente care sa influenteze regularitatea si sinceritatea situatiilor financiare anuale aferente exercitiului financiar al anului 2017.
Conturile anuale se prezinta de o maniera fidela in toate aspectele lor semnificative, dand o imagine reala a patrimoniului, a situatiei financiare anuale si a rezultatului societatii la sfarsitul exercitiului.
De asemeni, certific conformitatea inregistrarilor cu prevederile legale si statutare ale societatii.
REGULI SI METODE CONTABILE
In urma verificarii se constata ca in cursul anului 2017 s-au folosit aceleasi reguli si metode contabile utilizate in cursul anului 2016.
In cursul exercitiului economico- financiar al anului 2017, s-a organizat si efectuat inventarierea tuturor gestiunilor, respectandu-se prevederile O.M.F.P. nr.1752/2005. Rezultatele valorificarii inventarelor au fost evidentiate in Bilantul anual, conform reglementarilor legale in vigoare.
In ceea ce priveste utilizarea provizioanelor pentru depreciere, se constata o prudenta conservatoare din partea firmei, de altfel, neexistand situatii de creare a acestora.


Fisiere in arhiva (1):

  • Raport de audit pe anul 2017 la SC Ion Forest SRL.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!