Erogonomie - Iluminatul

Extras din referat Cum descarc?

1.PREZENTAREA GENERALA A S.C JUST WORK MANPOWER SRL
SC Just Work Manpower SRL este o compania metal-mecanica cu obiect principal de activitate 2511 Constructii metalice si parti componente ale acestora. Compania a fost creata in 2014 in sud-ul Romaniei intro zona cu competivitate in zona constructiilor petrochimice . Societatea este specializata atat pe mai toate tipurile de constructii industriale incluzand echipamente statice si rotative, instalatii de teava si partile conexe ale acestora.
Dispune de un sediu unde isi desfasoara activitatea personalul tesa si de un atelier de productie unde sunt fabricate diferite confectii metalice si de teava.
La sediu isi desfasoara activitatea structura administrativa a companiei, compusa din management si departamentele resurse umane, ssm si mediu, comercial, financiar, productie (cf grafic)
Personalul de la sediu isi desfasoara activitatea intr-o cladire noua, cu tehnica specifica biroului, calculatoare, copiatoare, telefoane.
Atelierul de productie este compus dintr-o hala de productie un depozit si curtea interioara destinata depozitarii atat materialelor noi cat reperelor iesite din productie.
Accesul in atelier se face printr-o zona de tip control-acces cu serviciu de paza extern. In imediata apropiere a punctului de control acces exista amenjate 2 parcari una destinata personalului lucrator si celalata personalor in trecere. Tot in vecinatatea punctului de control-acces gasim amenajat un loc de adunare in caz de necesitate. 
Aici se desfasoara procese specifice productiei printre care, indoiri, filetari, taieri manuale si mecanice, taieri cu plasma si oxiacetilena, sanfrenari manuale si mecanice, suduri cu arc electric si suduri in medii protejate argon/gorgon/co2, suduri cu flux continuu, operatiuni de ridicat si de incarcare descarcare, cu ajutorul podurilor rulante, sau alte echipamente de ridicat tip motostivuitor, macara mobila, palane mobile. Anexate halei mai sunt 3 birouri cu destinatii - controlul productiei, controlul calitatii, control NDT - un spatiu de vestiare prevazut cu grupuri sanitare si un spatiu de relaxare in care se pot servii mesele in regim catering. 
Depozitul este amenajat intr-o hala alaturata si structurat din anexe si un spatiu tip open-space in care pot avea acces utilaje de pana la 3 m latime exmplu automacara, tir, incarcatoare cu brat frontal, motostivuitoare. Spatiul open-space este prevazut cu rafturi metalice intalte de aproximativ 4 m, delimitate de culoare de trecere largi ce permit printre rafturi accesul utilajelor mentionate anterior. Anexele depozitului sunt 3 la numar avand destinatie, magazie de scule si dispozitive, magazie de echipamente de protectie individuala/colectiva plus un atelier de reparatii si piese de schimb.
Curtea exterioara este destinata depozitarii pe zone si culoare a tevilor ce urmeaza sa intre in productie dar si a reperelor finalizate, o zona delimitata pentru deseuri iesite din productie prevazuta cu bene metalice in care sunt separate metalele inoxidabile de cele comune, o zona depozitare deserui plastice si o zona de deseuri lemnoase.
Pe langa personalul TESA ( Inspector RU, Responsabil Adminatrativ, Director Executiv, etc), compania are sub contract anagajati precum sudor, lacatus, electrician, etc
2. POSTUL DE MUNCA : RESPONSABIL ADMINISTRATIV
Atributii:
- sa autoevalueze nivelul de pregatire permanent prin comparatie cu noutatile din domeniu
- sa colaboreze cu specialisti din domenii conexe (de exemplu conservatori, restauratori, istorici, arheologi, biologi, pedagogi etc.) pentru gestionarea si valorificarea corespunzatoare a colectiilor
- sa administreze toate resursele care i se ofera
- sa fie in permanenta la curent cu evolutia si specificul muncii, cu evolutia rolului administratorului de patrimoniu in societate, precum si cu legislatia in vigoare din domeniu
- sa se preocupe de gestionarea bunurilor administrative
- sa se preocupe de protejarea patrimoniului
- sa se preocupe de oferirea de produse si servicii catre public
- sa se preocupe de promovarea produselor / serviciilor institutiei
- sa asigure suportul administrativ pentru serviciile operationale (organizare lucrari de amenajare, aprovizionare, urmarirea derularii contractelor de intretinere, raportari diverse, asistenta administrativa a angajatilor)
- sa furnizeze suportul tehnic pentru serviciile operationale (prelucrare si evidenta documente, alte servicii logistice)
- sa administreze bunurile din gestiune (evidenta stocurilor, stabilirea necesarului de bunuri de aprovizionat, lansare comenzi pentru aprovizionare, asigurarea intretinerii obiectelor de inventar si a mijloacelor fixe repartizate), in functie de compartimentul sau departamentul unde este incadrat
- sa asigure comunicarea cu alte organizatii (curierat, relatia cu furnizorii si alte institutii, organizare de actiuni de protocol)
- sa identifice surse de autoinstruire
- sa verifice existenta si valabilitatea documentelor necesare;
- sa raspunda la toate solicitarile venite din partea administratorului pentru indeplinirea unor sarcini conforme fisei postului;
- sa fie cinstit, loial si disciplinat, dand dovada in toate imprejurarile de o atitudine civilizata si corecta fata de toate persoanele cu care vine in contact;
- sa respecte cu strictete regulile de protectie a muncii si P.S.I. din obiectivul unde desfasoara serviciul;
- sa acorde ajutor, atat cat este rational posibil, oricarui alt salariat, aflat intr-o situatie de pericol;
- sa-si insuseasca si sa respecte normele si instructiunile de protectie a muncii si masurile de aplicare a acestora;
- sa aduca la cunostinta de indata administratorului accidentele de munca suferite de propria persoana sau de alti angajati;
- sa coopereze cu persoanele cu atributii specifice in domeniul securitatii si sanatatii in munca, atat timp cat este necesar, pentru realizarea oricarei sarcini sau cerinte impuse de autoritate competenta pentru prevenirea accidentelor si bolilor profesionale;
- sa refuze intemeiat executarea unei sarcini de munca daca aceasta ar pune in pericol de accidentare sau imbolnavire profesionala persoana sa sau a celorlalti colegi.
- sa informeze de indata administratorul despre orice deficienta constatata sau eveniment petrecut;
- sa execute alte activitati in legatura cu indeplinirea sarcinilor de serviciu precizate de persoanele care au acest drept.


Fisiere in arhiva (1):

 • Erogonomie - Iluminatul.docx

Imagini din acest referat Cum descarc?

Bibliografie

1.Bucur V., - Elemente de ergonomie si estetica industriala; Ed.. "Lucian Blaga" Sibiu 2004..
2. Babut,G., Moraru, R.,Matei, I., - Sisteme de management al securitatii si sanatatii in munca
3.www.legislatiamuncii.manager.ro/a/20065/model-fisa-de-post-pentru-functionar-administrativ-cod-cor-411001.html


Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!