Societati de Asigurare

Extras din referat Cum descarc?

JUSTIFICAREA TEMEI Proiectul nostru consta in alegerea unei firme de asigurari profitabila pentru asigurat. Aceastea trebuie sa acopere masina proaspat schimbata prin asigurarea facultativa CASCO. Deoarece clientul nu stie unde sa faca asigurarea, noi ca ofertanti ii propunem OMNIASIG, ARDAF si BT ASIGURARI. Prezente in toate orasele din tara, la disponibilitatea clientilor mereu oferind centre de daune pentru masina, avand toate informatiile si resursele necesare pentru a-l hotari pe client sa aleaga una dintre firme. 
UNSAR a fost fondata, in 1994, de catre 13 societati de asigurare si reasigurare, societati cu capital de stat si privat, capital atat romanesc, cat si strain. Cele 17 societati membre UNSAR sunt: 
Desi Omniasig nu face parte din cadrul UNSAR, compania a devenit membru al unuia dintre cele mai importante grupuri de asigurari din Europa Centrala si de Est, Vienna Insurance Group.


Fisiere in arhiva (1):

  • Societati de Asigurare.ppt

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!