Rohel Trans International

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Rohel Trans International este o casa de expeditii cu un nume deja cunoscut pe piata transporturilor in Romania, dupa o activitate de 7 ani in domeniu. Societatea a fost infiintata in anul 1998 cu scopul precis de a deveni una dintre companiile de top pe piata transporturilor din Romania, avand drept obiectiv furnizarea unei game variate de servicii de transport intr-o maniera profesionala, oferite cu promptitudine si adaptate in permanenta cerintelor clientilor.

Rohel Trans International este o firma de expeditii cu capital majoritar strain, membra a unui grup de firme ce au interese comune in zona Peninsulei Balcanice.

Prin activitatea comuna a tuturor firmelor membre ale Grupului - Unit Hellas SA Grecia cu birouri in Atena, Salonic, Tirana, Skopje si Belgrad, Rohel Trans International SRL si Unit Logistics SRL cu birouri in Bucuresti, se pot oferi cele mai eficiente solutii de transport rutier, maritim si feroviar, atat in intreaga Europa, cat si in Asia, precum si servicii de transport pe teritoriul Romaniei si servicii de depozitare si logistica.

In prezent numai in cadrul firmei Rohel Trans International lucreaza un numar de 27 de angajati, din care mai mult de jumatate presteaza activitati direct productive, respectiv contact direct cu clientii si carausii, iar la nivelul grupului numarul de angajati se apropie de 70.

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Rohel Trans International.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Diacritice:
Nu
Nota:
9/10 (4 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
2 pagini
Imagini extrase:
2 imagini
Nr cuvinte:
470 cuvinte
Nr caractere:
2 854 caractere
Marime:
14.59KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Asigurări
Tag-uri:
institutie, bani, servicii
Predat:
la facultate
Materie:
Asigurări
Profesorului:
Dana Gheorghe
Sus!