Omniasig Asigurari de Viata

Cuprins referat Cum descarc?

1.a)Introducere-Aspecte generale despre tema, importanta, motivatia;
b)Stadiul cunoasterii-Aspecte generale despre teorie si practica;
2.Studiu de caz sau contributii proprii (date,tabele, grafice, indicatori, analize, modele, interpretari).
Analiza statica si dinamica pe cel putin 3 ani;
3.Concluzii;
4.Bibliografie.


Extras din referat Cum descarc?

1.a)Introducere-Aspecte generale
Asigurarea de viata este resursa financiara a familiei tale in cele mai placute momente ale vietii tale, dar si in situatii nefericite ca: decesul sau invaliditatea. Pentru a incheia o polita de asigurare de viata, trebuie sa intri in legatura cu o companie de asigurare cu care vei incheia un contract. In baza acestui contract, compania de asigurare iti va plati tie sau beneficiarilor tai o suma de bani in momentul producerii evenimentului asigurat. In schimb, tu vei plati periodic o suma de bani numita prima de asigurare. Valoarea primei de asigurare depinde, in general, de factori ca: varsta, sex, valoarea sumei pentru care te asiguri, starea ta de sanatate. Unele polite de asigurare pot necesita realizarea unor examinari medicale prealabile. Costurile examinarilor medicale sunt suportate de compania de asigurari.
Omniasig Asigurari de Viata este o societate de asigurare si reasigurare specializata in asigurari de viata, o companie dinamica, solida din punct de vedere financiar si cu o imagine puternica, fiind una dintre cele mai cunoscute si mai respectate firme de profil din Romania.
Compania a fost infiintata in decembrie 1997 si are un capital social subscris de 16.200.000 RON.
Omniasig Asigurari de Viata. reprezinta unul dintre reperele importante ale industriei asigurarilor generale din Romania , cu o cifra de afaceri care stueaza compania pe locul 2 pe piata asigurarilor din tara noastra.
Cota de piata , portofoliile de clienti si produsele confirma pozitia de top pe care Omnisig Asigurari de Viata o ocupa astazi in ierarhia asigurarilor din industria de profil.
Viziunea
Omniasig Asigurari de Viata este ferm hotarata sa-si sprijine clientii in rezolvarea necesitatilor majore cu care acestia se confrunta: protectia familiei; independenta financiara pentru copii in perioada studiilor, sau a debutului in casnicie; 
mentinerea garantata a stilului de viata, indiferent de situatiile prin care [asiguratii] trec intr-un anumit moment; prosperitatea si securitatea intereselor in afaceri; viata linistita si pensie lipsita de griji;
Actionariat 
Firma are ca actionari principali compania Omniasig SA si grupul financiar olandez TBIH Financial Services Group NV. 
Omniasig SA, companie specializata in asigurari generale, este membra a grupului Wiener Stadtische, pozitionat pe locul I in piata asigurarilor din Romania.
Grupul financiar olandez TBIH Financial Services Group NV este un nume de referinta in mediile financiare internationale. Grupul TBIH, cu actionari ca Deutsche Bank, BERD si Kardan Ltd, este unul dintre principalii operatori ai pietei financiare din Europa Centrala si de Est, fiind actionar majoritar al unor companii de asigurare si fonduri de pensii ce isi desfasoara in prezent activitatea in 9 tari. 
Omniasig Asigurari de Viata este membra a Uniunii Nationale a Societatilor de Asigurare din Romania - UNSAR - si, de asemenea, membru asociat al prestigioasei organizatii Life Insurance Marketing and Research Association - LIMRA International.


Fisiere in arhiva (1):

  • Omniasig Asigurari de Viata.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!