Omniasig

Extras din referat Cum descarc?

NOI suntem DIFERITI. Pentru ca noi suntem pasionati de meseria noastra.  Din 1995 cladim un brand puternic a carui fundatie este creata de specialistii nostri in produse de asigurare.Expertiza lor se concretizeaza in strategii de marketing eficiente, pe care forta de vanzare le transforma in afaceri de succes cu clienti si parteneri.Clientul este in centrul preocuparilor noastre.  Obiectivul nostru este sa traducem caracteristicile tehnice ale produselor de asigurare in beneficii pentru clienti. Ne asiguram ca cele mai importante lucruri din viata lor, sanatatea, familia, proprietatile si afacerile lor beneficiaza de cea mai buna si mai completa acoperire care exista. Ne imbunatatim permanent serviciile si produsele astfel incat clientul sa nu faca compromisuri. Suntem aici pentru ca stim cat de important este sa beneficiezi de tot ce e mai bun atunci cand ai nevoie de servicii de asigurare.


Fisiere in arhiva (1):

  • Omniasig.ppt

Bibliografie

www.omniasig.ro
www.bursa-de-valori.ro
www.asigurari.ro
www.omniasigonline.ro


Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!