Omniasig

Extras din referat Cum descarc?

NOI suntem DIFERITI. Pentru ca noi suntem pasionati de meseria noastra.  Din 1995 cladim un brand puternic a carui fundatie este creata de specialistii nostri in produse de asigurare.Expertiza lor se concretizeaza in strategii de marketing eficiente, pe care forta de vanzare le transforma in afaceri de succes cu clienti si parteneri.Clientul este in centrul preocuparilor noastre.  Obiectivul nostru este sa traducem caracteristicile tehnice ale produselor de asigurare in beneficii pentru clienti. Ne asiguram ca cele mai importante lucruri din viata lor, sanatatea, familia, proprietatile si afacerile lor beneficiaza de cea mai buna si mai completa acoperire care exista. Ne imbunatatim permanent serviciile si produsele astfel incat clientul sa nu faca compromisuri. Suntem aici pentru ca stim cat de important este sa beneficiezi de tot ce e mai bun atunci cand ai nevoie de servicii de asigurare.


Fisiere in arhiva (1):

  • Omniasig.ppt

Bibliografie

www.omniasig.ro
www.bursa-de-valori.ro
www.asigurari.ro
www.omniasigonline.ro


Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!