BCR - Asigurari non viata

Extras din referat Cum descarc?

Inca de la infiintare, in anul 2001, BCR ASIGURARI a reusit, prin seriozitate, perseverenta si efort continuu sa isi atinga obiectivul pricipal, acela de a detine un loc intre primele companii de profil din Romania, pe segmentul asigurarilor generale. 
De asemenea, indiferent de modificarile efectuate in structura portofoliului, BCR ASIGURARI si-a mentinut pozitia in clasament, dovedind astfel eficienta unui management de inalta clasa, precum si adaptarea permanenta la cerintele pietei. 
La inceputul anului 2009, o data cu finalizarea preluarii companiei de catre VIENNA INSURANCE GROUP, BCR ASIGURARI si-a propus sa dezvolte si sa diversifice portofoliul de produse oferit clientilor, astfel produsele de non-viata pe care BCR Asigurari le ofera clientilor sai sunt: 
- ASIGURAREA OBLIGATORIE DE RASPUNDERE CIVILA PENTRU PREJUDICII PRODUSE PRIN ACCIDENTE DE AUTOVEHICULE - RCA 
- ASIGURAREA DE RASPUNDERE CIVILA PENTRU PREJUDICII PRODUSE PRIN ACCIDENTE DE AUTOVEHICULE IN AFARA TERITORIULUI ROMANIEI - CARTE VERDE 
- ASIGURAREA FACULTATIVA A AUTOVEHICULELOR 
- ASIGURAREA IMOBILELOR SI A ALTOR BUNURI 
- ASIGURAREA CASA PLUS 
- ASIGURAREA FACULTATIVA A NAVELOR DE AGREMENT 
- ASIGURAREA DE ACCIDENTE PLUS 
- ASIGURAREA TURISTILOR PENTRU PIERDERI FINANCIARE 
- ASIGURAREA PENTRU RASPUNDERE CIVILA PROFESIONALA A AVOCATILOR 
- ASIGURAREA LUCRARILOR DE CONSTRUCTII MONTAJ 
ASIGURAREA OBLIGATORIE DE RASPUNDERE CIVILA PENTRU PREJUDICII PRODUSE PRIN ACCIDENTE DE AUTOVEHICULE - RCA 
CINE se asigura? 
Persoanele fizice sau juridice care au in proprietate autovehicule inmatriculate sau supuse inmatricularii in Romania.
CE se asigura?
Raspunderea civila a Asiguratului, angajata ca urmare a producerii in perioada asigurata, pe teritoriul Romaniei, a unui accident de catre autovehiculul mentionat expres in polita de asigurare, avand drept consecinta prejudicii inregistrate si reclamate de terte persoane pagubite.
CARE este acoperirea conferita de catre Asigurator?
- avarierea/ distrugerea bunurilor (inclusiv autovehicule)/ animalelor apartinand altor persoane, de catre autovehiculul asigurat;
- vatamarea corporala/ decesul unor persoane (altele decat cea care a condus autovehiculul), in urma unui accident produs de autovehiculul asigurat.
CAT este valabila polita de asigurare?
Polita (documentul de asigurare RCA) se incheie pentru perioade de:
- 6 sau 12 luni;
- 1 luna - in cazul autovehiculului care se inmatriculeaza provizoriu;
ASIGURAREA DE RASPUNDERE CIVILA PENTRU PREJUDICII PRODUSE PRIN ACCIDENTE DE AUTOVEHICULE IN AFARA TERITORIULUI ROMANIEI - CARTE VERDE
CE se asigura?
Raspunderea civila a Asiguratului, angajata ca urmare a producerii in perioada asigurata, in afara teritoriului Romaniei, in tara/ tarile ale caror initiale nebarate se regasesc in documentul ,,Carte Verde", a unui accident de catre autovehiculul mentionat expres in polita/ documentul


Fisiere in arhiva (1):

  • BCR - Asigurari non viata.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!