Asigurari

Extras din referat Cum descarc?

1. Obiectul asigurarii
Contractul de asigurare apartamentelor/cladirilor reprezinta o forma de asigurare complexa, care cuprinde trei sectiuni:
Sectiunea A - asigurarea apartamentului/cladirii;
Sectiunea B - asigurarea bunurilor din apartament/cladire;
Sectiunea C - asigurarea de raspundere civila fata de terti pentru pagube produse in apartament/cladire. Asiguratul poate opta pentru a incheia una, doua sau toate cele trei sectiuni. Singura restrictie este sectiunea C care nu se poate fara sectiunea A.
2. Bunuri asigurate
Prin acest tip de contract de asigurare se pot asigura:
La Sectiunea A:
- cladirile avand destinatie de locuinta: case, vile, cabane sau alte constructii destinate locuirii permanente sau temporare (case de vacanta), precum si apartamente din blocuri, inclusiv instalatiile fixe aferente cladirilor si altor constructii de incalzire, electrice, sanitare, etc.;
- anexele din locuinta Asiguratului (pod, pivnita, boxa, garaj interior, sauna, piscina interiora, etc.), cuprinse in cladire, asigurate impreuna cu cladire, asigurate impreuna cu cladirea propriu-zisa, cu mentionarea acestora in mod expres in cererea de asigurare;
- alte constructii (magazie, sopron, grajd, garaj exterior,sauna, piscina exterioara, imprejuri, etc.), asigurate impreuna cu cladirea propriu-zisa, cu mentionarea acestora in mod expres in cererea de asigurare.
La Sectiunea B:
- mobilier;
- imbracaminte, incaltaminte, obiecte de marochinarie;
- aparatura electrica, electrocasnica, aparatura electronica, tehnica de calcul si ceasuri;
- bunuri de uz casnic si gospodaresc si alte bunuri din gospodarie;
- alimente si produse agroalimentare;
- mijloace de transport neinmatriculate, combustibili, unelte agricole, materiale de constructie, furaje;
- bunurile asigurabile, apartinand altor persoane, daca se afla in folosinta ori pastrarea Asiguratului sau a oricarei persoane fizice care, in mod statornic, locuieste impreuna cu Asiguratul.
3.Riscuri asigurate
3.1. Asigurarea de apartamente/cladiri ofera, pentru cele trei sectiuni, urmatoarele acoperiri, conform tabelului de mai jos:


Fisiere in arhiva (1):

  • Asigurari.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!