Asigurarea in Cazul Sporturilor Extreme

Extras din referat Cum descarc?

Polite de asigurare 
pentru sporturile extreme
Despre Sporturile Extreme!
Provocarile apar la tot pasul in activitatile de zi cu zi. Nimic nu pare insa a concura cu infruntarea naturii si a legilor gravitatiei.
Exista totusi trei categorii mari in care se pot incadra sporturile extreme: sporturi care se practica in aer, in sau pe apa si pe pamant. De aici, imaginatia poate crea orice activitate cu un oarecare grad de periculozitate care poate fi catalogata drept sport extrem. In intreaga lume, in fiecare saptamana apare un nou sport extrem. De cele mai multe ori, acestea sunt variante imbunatatite ale celor vechi. 
Trebuie sa existe doar dorinta de a va depasi pe voi insiva - intotdeauna sunteti liberi sa inventati ceea ce urmeaza sa faceti. 
Un alt mare beneficiu al practicarii sporturilor extreme este confruntarea cu propria frica. Dar cei mai multi cauta in sporturile extreme provocarea. Va puteti invinge teama de inaltime sarind in gol. Cu siguranta, sporturile extreme au devenit noul stil de viata al lumii moderne. In timp ce sporturile traditionale au promovat regulile stricte si fair-play-ul, sporturile "noi" ofera practicantilor o provocare mult mai personala. Sunteti voi impotriva voastra. Nu exista o altfel de competitie decat cea cu propria persoana.
Trebuie precizat ca sporturile extreme nu sunt indicate oricui. Inainte de a se arunca in gol, amatorii semneaza pe propria raspundere un document, prin care capata informatii legate de sportul respectiv si se obliga sa respecte instructiunile primite si contraindicatiile legate de starea de sanatate.
Polite de asigurare pe masura adrenalinei 
Din perspectiva companiilor de asigurari, aproape toate sporturile in timpul carora practicantii se pot accidenta sunt considerate ca fiind extreme. Printre acestea se numara patinajul, saniusul, paintballul, echitatia, schiul si conducerea de ATV-uri si motociclete de teren.
Alte sporturi periculoase: schi, snowboarding, snowkiting, canioning, surfing, rafting, scuba-diving, bungee-jumping, deltaplan, parasutism, parapanta.
Pasionatii sporturilor extreme de iarna au la dispozitie mai multe variante de asigurari speciale, a caror valoare poate ajunge si la 25,000 de euro.
Oferte
Cei tentati de sporturile extreme si care vor sa isi protejeze buzunarul de cheltuielile pe care le-ar avea in cazul accidentelor pot alege intre cateva polite de asigurare.
Companiile de asigurari au inceput sa vanda polite gandite special pentru cei care practica sporturi de iarna. Oferta este completata de politele construite pentru cei care practica alte sporturi, precum diving, echitatie, alpinism, surfing. Din punctul de vedere al asiguratorilor toate aceste sporturi sunt considerate ,,extreme".
Asigurarile pentru cei care practica sporturi de iarna au fost lansate de putin timp pe piata autohtona de catre cele doua companii de profil care mizeaza pe incheierea de asigurari medicale de calatorie, City Insurance si Roumanie Assurance International (RAI). Daca City a lansat asigurarile pentru sportivii amatori in urma cu un aproximativ un an si jumatate, RAI le-a lansat in urma cu aproximativ doua luni. City are o polita de asigurare dedicata celor care practica sporturi de iarna pe partiile de schi si alta pentru cei care practica alte sporturi extreme - acvatice, subacvatice, montane sau urbane. De asemenea, RAI are o singura polita de asigurare, indiferent de sportul extrem practicat.
Politele pentru schiori de la City acopera despagubiri, in limita a 20.000 de euro, cheltuielile de spitalizare si interventiile chirurgicale fiind acoperite in limita a 10.000 de euro. Asigurarea pentru cei care practica alte sporturi extreme decat cele de iarna are trei variante de acoperire - in limita a 5.000 de euro, 10.000 de euro, respectiv 20.000 de euro. Polita RAI destinata practicantilor de sporturi extreme acopera despagubiri in limita a 25.000 de euro pentru cheltuieli medicale.


Fisiere in arhiva (1):

  • Asigurarea in Cazul Sporturilor Extreme.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!