Asigurarea Gospodariilor Agricole

Extras din referat Cum descarc?

Acest tip de asigurare este dedicat persoanelor care cultiva terenuri agricole, detin efective de animale sau au o gospodarie agricola si doresc sa le fie asigurata protectia bunurilor impotriva efectelor distructive ale factorilor naturali de risc. De asemenea acest tip de asigurare mai este destinat si persoanelor care au angajat un credit bancar pentru dezvoltarea unei activitati agricole sau au luat in arenda/inchiriere terenuri si/sau efective de animale si au obligatia de a-si asigura bunurile arendate.
In Romania sunt putine societati care vand acest tip de produs. Printre acestea se numara Generali Group si Uniqa. Celelalte companii de pe piata din Romania ofera separat asigurarea locuintelor, a culturilor si a animalelor.
Asiguratul poate fi persoana fizica sau juridica, iar contractantul poate fi o persoana fizica sau juridica, alta decat asiguratul, care incheie contractul de asigurare in interesul asiguratului.
Riscul asigurat: primejdia ca urmare a producerii fenomenelor naturale, precizate in conditiile contractuale, cu caracter intamplator, care provoaca daune bunurilor asigurate.
Prin gospodarie agricola se intelege ferma sau lotul, in amplasarea indicata in polita, in care se afla bunurile. Daca sunt mai multe ferme sau


Fisiere in arhiva (1):

  • Asigurarea Gospodariilor Agricole.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!