Asigurarea creditelor - BCR Asigurări SA

Cuprins referat Cum descarc?

1. Asigurarea creditelor-notiuni generale
2. Asigurarea creditelor in Romania- B.C.R Asigurari S.A
3. Produsele oferite 
4. Conditii generale pentru asigurarea creditelor bancare 
5. ASIGURAREA CREDITULUI DE CONSUM PENTRU PERSOANE FIZICE PE EXEMPLUL B.C.R. ASIGURARI S.A.  Tipuri de credite
6. Analiza, aprobarea si acordarea creditului 
7. BCR ofera un credit combinat cu o asigurare impotriva riscului de somaj


Extras din referat Cum descarc?

,,New York-ul nu este opera oamenilor, ci a asiguratorilor................. 
Fara asigurari, n-ar exista zgarie- nori, deoarece nici un muncitor n-ar accepta sa lucreze la o asemenea inaltime, riscand sa faca un plonjon mortal si sa-si lase familia in mizerie; fara asigurari, nici un capitalist n-ar investi milioane pentru a construi astfel de cladiri, pe care un singur muc de tigara le-ar putea transforma in scrum; fara asigurari,nimeni n-ar circula cu automobilul pe strazi.....Chiar cu un Ford, un bun sofer este constient de faptul ca in fiecare clipa risca sa dea peste un pieton....."
Henry FORD
Beneficiarii finali ai acestui tip de asigurare sunt institutiile de credit si in mod deosebit bancile comerciale, bancile de economii (CEC) sau societatile financiare care sunt interesate sa-si asigure capitalul imprumutat. Riscul asigurat se refera exclusiv la pierderile financiare pe care asiguratul le-ar suferi ca urmare a incapacitatii de plata si/sau insolvabilitatii certe si dovedite prin acte ale debitorilor sai, persoane juridice sau fizice.
1. Asigurarea riscurilor ce decurg din contractele de leasing incheiate de societatea de leasing cu utilizatoriiAsigurarea de risc financiar consta in acoperirea riscului: Asigurarea pentru riscuri generale / avarii si furt a obiectului de leasing. 2. Asigurarea riscurilor ce decurg din contractele comerciale (de vanzare-cumparare/ distributie/consignatie) cu plata la termen integral sau in rateAsigurarea riscului financiar consta in acoperirea pierderilor financiare pe care Asiguratul le inregistreaza ca urmare a nerecuperarii totale sau partiale a creantelor, ca urmare a incapacitatii de plata sau falimentul debitorilor.Asigurarea pentru riscuri generale a bunurilor ce fac obiectul contractelor respective. 3. Asigurarea riscurilor ce decurg din contractele de credit bancar si/sau comercial ce au ca destinatie achizitionarea de catre persoanele fizice a bunurilor casnice, a automobilelor sau locuintelor. - asigurarea riscului financiar consta in acoperirea riscului de nerambursare a creditului la termenul contractual- asigurarea pentru riscuri generale a bunurilor ce fac obiectul creditului. 4. Asigurari de garantii:- garantii de plata a creditului furnizor- garantii pentru licitatii- garantarea platii avansurilor
Asigurarea de credite este o asigurare specifica economiei de piata, care isi are utilitatea incontextul esentei unui sistem de credite dezvoltat. 
Structura Grupului Banca Comerciala Romana s-a mai imbogatit in decembrie 2001, cand afost inregistrata societatea B.C.R. Asigurari S.A., prezenta astazi pe intreg teritoriul tarii -46 desucursale operationale, din care: 40 sucursale in tara si 6 sucursale in Bucuresti.B.C.R. AsigurariS.A. este un partener stabil si al celui mai important grup financiar din Romania -Grupul BancaComerciala Romana si de incredere pentru asigurarea riscurilor privind patrimoniul individual si deafaceri.


Fisiere in arhiva (1):

  • Asigurarea Creditelor - BCR Asigurari SA.ppt

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!