Tendințele modei în sec 21

Extras din referat Cum descarc?

In ultimii ani un model pentru modelieri a fost ,,moda de strada"- un criteriu a succesului care a fost o oferta de masa. Problema lor este sa nu tirajeze de acum ideile realizate care au avut succes, dar sa innoiasca noile modele pentru a extinde in acest mod posibilitatea de a alege. O mare atentie se acorda metodei innoirii grupelor de asortimente care sunt foarte populare datorita unei permanente oferte si devenind foarte stabila. La aceasta se refera costumul clasic feminin, in ultimul sezon devenind analog al costumului clasic barbatesc. Astazi disigner-ii utilizeaza urmatoarea incercare eroica de a crea o noua infatisare. Se egaleaza dupa semnificatie doua principii:
o cautarea noilor forme
o folosirea noilor materiale 
Cel mai des se propun costumurile clasice, simple, ajustate dar confortabile de aceea ca sunt folosite din materiale ale noii generatii elastice care nu incurca miscarii. Alaturi de ele exista varianta neformala cu detalii mari aparte, capul manicii ridicat si umflat, foarte des manica ia forma mare. In afara de costumul clasic englez analog costumului barbatesc, disigner-ii prezinta in colectiile sale ale noului sezon: jachete - scurta, cu elemente de uniforma, jacheta - spensier prescurtata, jachete - chimono cu maneci largi si alte forme libere foarte rare. Ele bine se potrivesc cu pantalonii largi, fuste closate lungi, rochii decolte si tot ce nu este traditional, dar admisibile. Simplele, concisele modele de marime mica, ia o expresivitate datorita facturii materiei. Astazi materia trebuie sa fie vie, activa pentru a improspata perceptia costumului clasic cu silueta ajustata. Materialele groase si materialele nu se intreaba astazi pe piata. Destinatorii care urmaresc noile tendinte propun materiale cu diferite impletituri, cu desene impletite cu finisare melanj cu o diversitate de culori care accentueaza relieful impletirii. Cel mai bun compliment pentru fabricile textile devine epitetul ,,material" clar sensibil si bine vazut. Aceasta se poate de lamurit cu relatia venita la minimalism de la cele mai aprinse culori si desene efective din vara trecuta - cu alegerea bogata a facturilor si a reliefelor. Aceasta tema evident nu se limiteaza la un sezon si va avea continuare vara aceasta.
Noile materii intruneste eleganta matasei si inul natural sub influenta acestei idei structurile de in devin subtiri si moi, dar matasa naturala moale si groasa. Intr-un intreg colectia noului sezon arata linistit si elegant. Cel mai important pentru materialele de costumuri este matasa structura ei moale are mai multe forme, numere si caractere. Lasand un stil ne formal, stilistii se staruie sa varieze cele mai sobre efecte plisse in materia pentru imbracamintea eleganta. Nu numai cele mai mici si mari pliseuri fasonate, practic intotdeauna vesnic si netraditional dupa desen, se propun in diferite colectii. Astazi aceste formari se supun chiar si materia elastic, de la care intr-o vreme refuzau producatorii care nu legati de stilul sportiv. Acum el din nou se intalneste in cele mai multe colectii ca cea mai buna semn al elegantei de clasa superioara, activ se propun materiale cu desen jacard. Cel mai des acestea sunt desene florate usoare, fine, aruncate pe fon deschis. Contrastul diferitor impletituri, redau motive, cu ate artificiale a fonului redau materiei jacard un efect voluminos. 
In moda moderna se schimba fata feminina. Cate odata e greu sa te orientezi la stiluri, indreptari, prognoze. Insa tendinte insemnata, uneori modelarea unei talii gratioase nu poate ramane neobservata. Disigner-ii exploateaza fara mila idea de corset...si corsaj. 
Corset - aceasta este, ceea ce nemijlocit se imbraca pe corp, pentru imbunatatirea conturului corpului pe cale artificiala. 
Corsaj - este un fragment din rochie sau unui tip de imbracaminte aparte care se imbraca pe lengerie. Cu alte cuvinte corsetul - este un obiect a toiletei feminine. Corsetul dauneaza sanatatii. Din trecutul aparitiei acestui obiect intre corset si corsaj nu exista nici o diferenta. 
- Aceasta curea moderna e mai bine sa o porti pe solduri, putin lasat in jos. Ea bine se arata cu o fusta larga cat cu un costum de jeans modern. Acest model noi l-am confectiona din piele elastica moale. Elementele decorative pe detaliul curelei sunt confectionate dintr-o furnitura metalica ovala.


Fisiere in arhiva (1):

  • Tendintele Modei in Sec 21.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!