Plan de afaceri

Extras din referat Cum descarc?

1. Domeniul de afaceri Repararea echipamentelor de comunicatii
2. Tipul activitatii principale si codul CAEN Cod CAEN 9512 - Repararea echipamentelor de comunicatii
Cod CAEN 5630 - Baruri si alte activitati de servire a bauturilor
Activitati principale: reparatii telefoane, reparatii tablete, calculatoare (pc), laptopuri, gps-uri, Ipad-uri si alte gadgeturi, rescriere soft, decodari telefoane.
De asemenea, cat timp clientul asteapta sa fie reparat telefonul, daca nu dureaza tare mult, el poate sa serveasca o cafea in acel timp, sau daca are treaba prin mall, el isi poate lasa telefonul in service, si il ridica dupa ce termina treaba.
3. Locatie Suceava, Calea Unirii nr. 22 ( in Iulius Mall)
4. Tipul investitiei - Inchirierea unui spatiu din cladirea Iulius Mall (400 Euro/luna).
- Achizitionarea echipamentelor necesare ( 2 laptopuri a 350 Euro/buc. , birouri + scaune + rafturi/dulap la 450 Euro, imprimanta la 150 Euro, licente Windows si Microsoft + alte programe folosite 150 Euro, achizitionarea de diverse piese necesare reparatiilor telefoanelor si a celorlalte echipamente de telecomunicatii, huse pentru telefoane, baterii, incarcatoare, sursa separatoare de tensiune, aparate de masura si control, sursa ac/dc, statii de lipit clasice si cu aer cald, statiile rework / reballing (echipamente folosite pentru reparatii placi de baza, placi grafice si laptopuri, reparatii console PlayStation, reparatii gadgeturi, reparatii aparatura de networking si comunicatie, etc.), scule specifice, lampi de birou cu lupa 4000 Euro toate, casa de marcat 200 Euro, etc.).
- Achizitionarea unor aparate necesare pentru prepararea cafelei , frigider ( luate de la furnizor), barul, scaune, mese si fotolii 500 Euro, televizor 300 Euro, altele.
5. Durata investitiei Data estimativa de incepere: 01.02.2017
Data estimativa de terminare: sfarsitul lunii martie, inceputul lunii aprilie


Fisiere in arhiva (1):

  • Plan de afaceri.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare. Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!