Plan de Afacere

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Firma ARAR INVESTMENT SRL este o intreprindere de mica productie de confectii. Activitatea intreprinderii se va axa pe producerea tricourilor si livrarea acestora catre client. Este o firma de tip << firma cu livrare la domiciliu >>. Vor exista mai multe tipuri de tricouri, iar pretul mediu va fi accesibil, situandu-se la aproximativ 12 lei/tricou.

Investitia necesara este de 60.000 lei . Banii sunt necesari pentru procurarea utilajelor de productie si a materiei prime.

Va exista un singur sediu real al firmei in care se va desfasura activitatea, situat in zona centrala a orasului , in apropiere de piata. In perspectiva, se prevede extinderea intreprinderii si in celelalte orase . Conform studiilor intreprinse, piata pe care va activa firma este in crestere, caracterizata printr-o cerere reala la astfel de produse. Cumparatorii vor fi, in principal, managerii cluburilor sportive private si angajatii lor,dar si profesori, studenti .

Din previzionarea rezultatelor financiare, se va obtine in primul an un profit de 50.000 lei, adica aproximativ 2000 lei lunar pentru fiecare asociat.

1.1Firma

Firma cu un capital social de 10.000 lei a fost infiintata la 15.07.2008 . Intreprinderea este o societate cu raspundere limitata si face parte din categoria intreprinderilor mici. Intreprinderea este proprietatea a doi asociati.

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Plan de Afacere.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
8/10 (2 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
2 pagini
Imagini extrase:
2 imagini
Nr cuvinte:
599 cuvinte
Nr caractere:
3 555 caractere
Marime:
7.94KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Liceu
Tip document:
Referat
Materie:
Educatie Antreprenorială
Tag-uri:
intreprindere, afaceri, societate, capital
Predat:
la liceu
Profil:
Servicii
Specializare:
Ştiinţe sociale
Sus!