Plan de Afacere

Extras din referat Cum descarc?

Firma ARAR INVESTMENT SRL este o intreprindere de mica productie de confectii. Activitatea intreprinderii se va axa pe producerea tricourilor si livrarea acestora catre client. Este o firma de tip << firma cu livrare la domiciliu >>. Vor exista mai multe tipuri de tricouri, iar pretul mediu va fi accesibil, situandu-se la aproximativ 12 lei/tricou.
Investitia necesara este de 60.000 lei . Banii sunt necesari pentru procurarea utilajelor de productie si a materiei prime.
Va exista un singur sediu real al firmei in care se va desfasura activitatea, situat in zona centrala a orasului , in apropiere de piata. In perspectiva, se prevede extinderea intreprinderii si in celelalte  orase . Conform studiilor intreprinse, piata pe care va activa firma este in crestere, caracterizata printr-o cerere reala la astfel de produse. Cumparatorii vor fi, in principal, managerii cluburilor sportive private si angajatii lor,dar si profesori, studenti .
Din previzionarea rezultatelor financiare, se va obtine in primul an un profit de 50.000 lei, adica aproximativ 2000 lei lunar pentru fiecare asociat.
1.1Firma
Firma cu un capital social de 10.000 lei a fost infiintata la 15.07.2008 . Intreprinderea este o societate cu raspundere limitata si face parte din categoria intreprinderilor mici. Intreprinderea este proprietatea a doi asociati.


Fisiere in arhiva (1):

  • Plan de Afacere.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!