Cum să înființezi o agenție de turism

Extras din referat Cum descarc?

Agentia de turism reprezinta o societate comerciala cu rol de intermediar intre agentia economica, prestatorii directi de servicii turistice si turisti. Activitatea sa consta in organizarea, oferirea si comercializarea  unor pachete de servicii sau componente ale acestora.
Dupa modul de realizare si comercializare a produselor turistice agentia de turism se imparte in doua categorii: agentie de turism turoperatoare si agentie de turism detailista.
Agentia de turism turoperatoare are ca obiect de activitate organizarea si vanzarea pe cont propriu a pachetelor de servicii turistice sau a componentelor acestora, direct sau prin intermediari, pe cand agentia de turism detailista vinde sau ofera spre vanzare in contul unei agentii de turism turoperatoare, pachetele de servicii sau componente ale acestora . 
Vinzarea de concedii devine o afacere tot mai promitatoare, in conditiile in care o vacanta in strainatate sau intr-o statiune din tara nu mai constituie un efort financiar. Daca investitorul nu are inca o firma inregistrata la Registrul Comertului, atunci primul lucru pe care trebuie sa-l faca este sa-si inregistreze firma. Toata operatiunea va dura aproximativ 10 zile. Costul primului pas este de 600-1.000 RON. Daca adaugam si capitalul social se ajunge la 800-1.200 RON.


Fisiere in arhiva (1):

  • Cum sa Infiintezi o Agentie de Turism.docx

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!