Contaperfect SRL

Extras din referat Cum descarc?

Apare ca urmare a doua visuri puternice de a excela in domeniul financiar-contabil, sub semnul aceeasi compatibilitati de ganduri, ia nastere astfel organizatia acesta in urma cu 10 ani.
Totul a inceput de la oferirea de consultanta financiara unei firme micro, avand 2 angajati si astfel ne-am extins la un catalog in medie de 200 de clienti, care cuprinde firme mari cu intindere pe piata externa, internationalizate.
In prezent, firma isi desfasoara activitatea in cadrului unei cladiri, folosita ca si sediul social, situata pe Calea Victoriei 15.
Misiune
Misiunea organizatiei noastre este de a oferi servicii si lucrari de calitatea superioara, de a obtine satisfactia clientilor si de a primi feedback pozitiv din partea acestora.
Viziunea
Contaperfect este una dintre organizatiile cu cea mai mare cota de piata.
Valori
o Profesionalism
o Colaborare
o Pasiune
o Dezvoltare
o Potential uman
Informatii privind performanta intreprinderii
Firma este lider de piata, avand astfel o cifra de afaceri in anul 2016 de 26,8 milioane lei, astfel cea mai parte din aceasta, in proportie de 70% fiind reinvestita. In niciunul din anii in care aceasta a fost pe piata nu a prezentat pierdere, avand astfel in 2016 un profit de 2 milioane lei.
In anul 2016, compania a determinat o rata a marjei a profitului net de 7,46%, depasind astfel media tarilor dezvoltate cu 0,85%, avand astfel o activitate stabila pe piata. Valoare nou creata in firma, in anul precedent determinata astfel pe baza tipurilor de marje, este de 0,1 milioane lei.
Compania participa in fiecare an la diverse evenimente de atragere a potentialilor angajati, targuri de joburi, cat si de promovare.
Prezentarea serviciilor
Organizatia noastra este o performanta in domeniul financiar-contabil, oferind astfel o gama larga de servicii din acest domeniu, conform CAEN se pot enumera: contabilitate, audit, consultanta fiscala, salarizare si servicii logistica.
Utilizam un soft care este perfect pliabil cu instabilitatea codului fiscal din zilele noastre, care furnizeaza informatiile contabile necesare tuturor utilizatorilor lor.
Serviciul contabilitate este impartit in 2 tipuri de servicii pe 2 nivele de dificultate:
- Contabilitate primara, realizata de angajatii cei mai noi
- Contabilitate financiara, realizata de cei mai experimentati in domeniul contabilitatii,
La finalul contabilizarii fiecare lucrare este supervizata de catre un manager al unuia din departamente.
In legatura cu auditul, acesta se face pentru clientii pentru care nu se contabilizeaza, astfel incat indeplinind un principiul al auditului, cel al obiectivitatii.
Consultanta fiscala este un serviciu tarifabil care compenseaza serviciile de contabilitate si salarizare la fel ca si cel de logistica.
Pe langa sistemul de salarizare, serviciul acesta mai cuprinde si servicii de recrutarea externalizata sub forma unui cabinet de recrutare care se desfasoara cu ajutorul unei baze de date ale diferitelor candidaturi, pe calificari si experienta. Pentru sistemul de salarizare se foloseste un soft cunoscut numit REVISAL.


Fisiere in arhiva (1):

  • Contaperfect SRL.odt

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!