Trupa Backstreet Boys

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Adolescentele dau navala oriunde se duc ei. La concertele lor, fetele lesina in masa. Admiratoarele iau cu asalt hotelurile, posturile de radio si magazinele de discuri pentru ai zari macar o clipa. Nu, nu e vorba despre Beatels sau New Kids on the Block. Sau Take That. Ei sunt BACKSTREET BOYS, grupul R&B pop cu stil inconfundabil. Armoniile lor vocale originale, prezenta scenica frapanta si frumusetea lor masculina i-au propulsat pe cei (fosti) cinci necunoscuti in lumea superstarurilor internationale. Backstreet Boys au fani in toata lumea. Hiturile lor, intre care se numara: We ve Got it Goin On, Quit Palyin Games, Get Down, I ll Never Break Your Heart, The Shape of your Heart, Droawing au fost si sunt in varfurile topurilor nationale. Albumul care poarta numele grupului a castigat discul de aur in 11 tari si pe cel de platina in alte 15. S-au vandut 70 milioane de albume in 30 de tari. BSB au primit o multime de premii, inclusiv European MTV Viewer s Choice (1996-2001). Dupa ce au cucerit publicul de peste Ocean, baietii s-au simtit pregatiti sa revina acasa in S. U. A. Mult asteptatul lor album de debut in S. U. A, a ajuns pe piata in cara anului 1997. Este un amestec de hip-hop, soul si balade pasionale si cuprinde toate hiturile lor europene, precum si piese noi continuand pana in present. Faimoasa trupa este alcatuita din: inteligentul, seriosul si maturul Kevin Richardson, 30 de ani; petrecaretul fara grijii A. J. McLean, 24 de ani; jokerul trupei, care vorbeste cu un dulce accent sudic, Brian Littrell, 27 de ani; cel mai tanar BSB si cel mai mare hot de inimi, Nick Carter, 21 de ani; pasionatul amator de dans si de povesti romantioase, Howie Dorough, 29 de ani. Totul a inceput in 1993 la Orlando, statul Florida, un oras cunoscut pentru parcul de distactii Disney World. Tinerii interpreti A. J., Howie si Nick se intalnisera de mai multe ori in cursul unor auditii pentru clipuri publicitare si emisiuni TV.

Era simpatic sa te intalnesti cu aceeasi oameni, isi aminteste Howie. Mai ales cu A. J., pe care-l vedeam foarte des. El si cu mine mergeam mereu la aceleasi agentii. L-am cunoscut prin intemediul unui profesor de canto de la care luam lectii amandoi. La auditii se intampla sa fie mult de asteptat si treaba devine plictisitoare. Asa se face ca cei trei au inceput sa iasa impreuna si s-au imprietenit foarte repede. Au descoperit ca aveau aceleasi gusturi muzicale si le placeau aceleasi trupe.

Intr-o zi, trioul a inceput sa adapteze o piesa veche a grupului Temptations. Vocile lor s-au potrivit atat de bine, incat s-au hotarat sa infinteze un nou grup vocal. Intre timp, la Lexington, Kevin ardea de nerabdare sa intre in lumea show business-ului. Auzise ca la Orlando existau multe ocazii, pentru ca vreo cateva studiouri de film si de televiziunese mutasera acolo. S-a dus si el in Florida si s-a angajat ghid la Disney World. In timpul liber ...

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Trupa Backstreet Boys
    • Referat.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
9/10 (2 voturi)
Anul redactarii:
2007
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
14 pagini
Imagini extrase:
16 imagini
Nr cuvinte:
5 328 cuvinte
Nr caractere:
22 779 caractere
Marime:
130.95KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Gimnaziu
Tip document:
Referat
Materie:
Alte materii
Predat:
la gimnaziu
Sus!