Bucataria spaniola consta intr-- varietate de feluri de mancare, care rezulta din diferentele de geografie, cultura si climat. Acesta este puternic influentata de fructe de mare disponibil de la apele care inconjoara tara, si reflecta tarii radacini adanci maritime. Spania istorie ", extinsa, cu multe influente culturale a dus la - serie de mancaruri unice, cu mii de retete si arome. Acesta este, de asemenea, renumit pentru beneficiile sale de sanatate si ingrediente proaspete, ca dieta mediteraneana Continut [hide] - 1 Istoric - 1.1 Roman bucatarie - 1.2 feluri de mancare tipice - 2 bucatari - 3 A se vedea, de asemenea, - 4 Referinte - 5 link-uri externe [ modifica ] Istorie Aceasta sectiune poate contine cercetare originala Va rugam sa -l imbunatateasca de verificarea cererilor facute si adaugarea de referinte Declaratiile care constau doar din cercetare originala poate fi eliminat. Mai multe detalii pot fi disponibile pe pagina de discutie (ianuarie 2012) Paella Valenciana La prima introducere a unui produs vechi Iberia a fost ca de grau De grau a fost gandit pentru a fi adus de ibericii de la sud a peninsulei [ necesita citare ] Acesta a fost, probabil, adus din Aquitaine , din cauza dificultatii de a transporta de la sud [ clarificari necesare ]. In timp, grau de Iberia a ajuns sa fie considerat a fi cel mai bun in Imperiul Roman , si a devenit unul dintre principalele produse de comert exterior. Aprobarea romanilor devreme de grau a condus la raspandirea acesteia din Spania spre Grecia si Egipt si piese de est, din Rusia. [ necesita citare ]
Ne pare rau, pe moment serviciile de acces la documente sunt suspendate.