Traditii culinare spaniole

Extras din referat Cum descarc?

Bucataria spaniola consta intr-- varietate de feluri de mancare, care rezulta din diferentele de geografie, cultura si climat. Acesta este puternic influentata de fructe de mare disponibil de la apele care inconjoara tara, si reflecta tarii radacini adanci maritime. Spania istorie ", extinsa, cu multe influente culturale a dus la - serie de mancaruri unice, cu mii de retete si arome. Acesta este, de asemenea, renumit pentru beneficiile sale de sanatate si ingrediente proaspete, ca dieta mediteraneana 
Continut 
[hide] 
- 1 Istoric 
- 1.1 Roman bucatarie 
- 1.2 feluri de mancare tipice 
- 2 bucatari 
- 3 A se vedea, de asemenea, 
- 4 Referinte 
- 5 link-uri externe 
[ modifica ] Istorie 
Aceasta sectiune poate contine cercetare originala Va rugam sa -l imbunatateasca de verificarea cererilor facute si adaugarea de referinte Declaratiile care constau doar din cercetare originala poate fi eliminat. Mai multe detalii pot fi disponibile pe pagina de discutie (ianuarie 2012) 
Paella Valenciana 
La prima introducere a unui produs vechi Iberia a fost ca de grau De grau a fost gandit pentru a fi adus de ibericii de la sud a peninsulei [ necesita citare ] Acesta a fost, probabil, adus din Aquitaine , din cauza dificultatii de a transporta de la sud [ clarificari necesare ]. In timp, grau de Iberia a ajuns sa fie considerat a fi cel mai bun in Imperiul Roman , si a devenit unul dintre principalele produse de comert exterior. Aprobarea romanilor devreme de grau a condus la raspandirea acesteia din Spania spre Grecia si Egipt si piese de est, din Rusia. [ necesita citare ]


Fisiere in arhiva (1):

  • Traditii culinare spaniole.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!