Tehnologiile de Fabricare

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Tehnologiile de fabricare a produselor de panificatie

SA "Franzeluta" fabrica paine si produse de franzelarie conform diferitor tehnologii de preparare a aluatului, alese in dependenta de tipul si de reteta produsului finit. La intreprindere se practica tehnologia clasica de preparare a aluatului, cu fermentarea deplina a plamadelii si a aluatului, care contribuie la ameliorarea calitatii structurale a glutenului din aluat si conditioneaza obtinerea painii cu o porozitate mai dezvoltata, cu un continut mai bogat de substante, de care depind aroma si gustul produselor.

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Tehnologiile de Fabricare.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
4/10 (4 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
1 pagini
Imagini extrase:
1 imagini
Nr cuvinte:
467 cuvinte
Nr caractere:
2 838 caractere
Marime:
7.38KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Alte domenii
Tag-uri:
tehnologie, aluat
Predat:
la facultate
Materie:
Alte domenii
Sus!