Tehnici de Invatare

Extras din referat Cum descarc?

Este promisiunea fiecarui copil facuta siesi sau parintilor. De cele mai multe ori insa, acestia se izbesc de un zid care trebuie strapuns pentru a pasi pe taramul performantei, al depasirii si autodepasirii.
Apare inevitabil intrebarea: Cum? Cum sa reusesc? Nu stiu! Nu pot! Cat de mult ?as dori sa fiu ca X! Invata atat de usor si are note asa de mari!
Ca dascali putem identifica si defini problema cu care elevii nostri se confrunta: ei trebuie invatati cum sa invete in mod inteligent, eficient si creativ, nu mecanic, ineficient  si reproductiv.
Noi, cadrele didactice, avem obligatia de a muta accentul " nu atat pe insusirea de cunostinte, cat mai ales pe invatarea de metode si tehnici de invatare si munca intelectuala, de identificare, de regasire si utilizare a informatiilor, de analiza, sinteza si prelucrare a acestora, in sfarsit pe invatarea de metode si tehnici de creativitate, de devoltare a informatiei si de creare de noi semnificatii" ( Pavel Muresan, 1990).


Fisiere in arhiva (1):

  • Tehnici de Invatare.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!