Setările manuale ale aparatelor foto

Extras din referat Cum descarc?

Pe rotita cu care sunt selectate modurile de fotografiere ale unui aparat foto compact se gaseau in trecut literele P, A, S si M sau P, Av, Tv si M. Spun se gaseau deoarece multi producatori le-au eliminat din simplul motiv ca nu erau folosite. Foarte multi utilizatori cumpara un aparat foto, il pun pe pozitia Auto si rotita ramane pe acea pozitie pana cand acesta se defecteaza si este schimbat. 
Acest articol se adreseaza celor care doresc saexperimenteze putin cu setarile manuale ale aparatului foto , din dorinta de-a realiza poze mai frumoase sau mai artistice Vom discuta in mod special de aparate foto compacte, insa aproape toate setarile si parametrii de mai jos se regasesc si la aparate DSLR. Cunoscatorii pot ajuta cu sfaturi aditionale in casuta de comentarii de la final.


Fisiere in arhiva (1):

  • Setarile manuale ale aparatelor foto.docx

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!