Rețete

Referat
9/10 (1 vot)
Domeniu: Alte domenii
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 33 în total
Cuvinte : 4843
Mărime: 20.12KB (arhivat)
Publicat de: Tudosia Ioniță
Puncte necesare: 6
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Sava Maria

Extras din referat

GOGOSARI LA RECE

5 KG GOGOSARI

MORCOV HREAN TELINA FRUNZE SI RADACINA

2 CANI DE OTET 1 CANA ZAHAR 5 LINGURI SARE

8 ASPIRINE FOI DE DAFIN PIPER SI SARE DUPA GUST

SE LASA 24 DE ORE LA MACERAT APOI SE PUNE LA BIDOANE

APERITIV DE GOGOSARI

5 KG GOGOSARI 400 GR BULION 300 MLL ULEI

8 LINGURI ZAHAR 4 LINGURI MUSTAR FOI DE

DAFIN 2 LINGURI OTET SARE SI PIPER DUPA GUST

SUFLEU

CARTOFI FIERTI SI RACITI TAIATI FELII MARI

UN RAND CARTOFI UN RAND KAIZER UN RAND CASCAVAL

RAS REPETAM 3 STRATURI IAR DEASUPRA PUNEM 300 GR

SMANTANA CU 3 OUA PUTIN MARAR SI SE DA LA CUPTOR.

SOS PICANT

2 KG GOOSARI 5KG ROSII 250 MLL ULEI 250 GR ZAHAR

250 MLL OTET 4 CEPE 4 CAPATANI USTUROI SARE SI

DELICAT DUPA GUST.CALIM CEAPA IN ULEI ROSIILE LE OPARIM

APOI LE DECOJIM.SE DAU LA ROBOT ROSIILE SI GOGOSARII SE FIERB PANA SCAD BINE II PUNEM PESTE CEAPA CALITA CU ZAHARUL OTETUL USTUROIUL. PUNEM SI 2 ARDEI IUTI SE FIERBE PANA SCADE BINE LE PUNEM LA BORCANE SI LE MAI DAM PUTIN LA CUPTOR PENTRU STERILIZAT 20 30 MINUTE.

VISINATA

3 KG VISINE 400 GR CIRESE NEGRE SAU AFINE 1,800 GR ZAHAR 1 L ALCOL RAFINAT 500 MLL ROM 500 MLL VODCA ZAHAR VANILAT SE LASA LA MACERAT 3 ZILE FRUCTELE CU ZAHARUL APOI PUNEM ALCOOLUL SI MAI LASAM 30 DE ZILE LA MACERAT.

TOCANA DE LEGUME

1,5 KG CEAPA 1,5 KG MORCOV 4 KG ARDEI 500 MLL ULEI 1 CANA OREZ FIERT SARE PIPER FOI DE DAFIN PATRUNJEL TELINA 400 GR BULION.SE CALESTE CEAPA PANA DEVINE AURIE ADAUGAM MORCOVUL DAT PRIN RAZATOARE ARDEII GRASI TOCATI MARUNT EVENTUAL SE POT COACE LA CUPTOR SA SCADA MAI BINE .DUPA CE FIERBE COMPOZITIA PANA SE RIDICA ULEIUL DEASUPRA SE ADAUGA BULIONUL MAI FIERBE PUTIN APOI PUNEM SI OREZUL CARE ERA DEJA FIERT CAM PE 3 SFERTURI MAI LASM PUTIN SA FIARBA APOI PUNEM LA BORCANE CAPSAM SI LE BAGAM LA CUPTOR INCA 20 MINUTE .

CONOPIDA+GOGOSARI

PENTRU UN BIDON DE 5KG AVEM NEVOIE DE=3KG CONOPIDA 1KG GOGOSARI 750 MLL OTET 750 MLL APA 500 GR ZAHAR 2 LINGURI SARE .PENTRU ORNAMENT MORCOV TELINA HREAN PIPER FOI DE DAFIN.SE SPALA CONOPIDA SI GOGOSARII .SE TAIE IN 3-4 BUCATI GOGOSARII IAR CONOPIDA SE DESFACE BUCHETELE OTETUL ZAHARUL SI SAREA SE CLOCOTESC SE LASA PUTIN SA SE LINISTEASCA DIN CLOCOT APOI SE TOARNA PESTE GOGOSARI SI CONOPIDA. INCHIDEM ERMETIC BIDONUL.

Preview document

Rețete - Pagina 1
Rețete - Pagina 2
Rețete - Pagina 3
Rețete - Pagina 4
Rețete - Pagina 5
Rețete - Pagina 6
Rețete - Pagina 7
Rețete - Pagina 8
Rețete - Pagina 9
Rețete - Pagina 10
Rețete - Pagina 11
Rețete - Pagina 12
Rețete - Pagina 13
Rețete - Pagina 14
Rețete - Pagina 15
Rețete - Pagina 16
Rețete - Pagina 17
Rețete - Pagina 18
Rețete - Pagina 19
Rețete - Pagina 20
Rețete - Pagina 21
Rețete - Pagina 22
Rețete - Pagina 23
Rețete - Pagina 24
Rețete - Pagina 25
Rețete - Pagina 26
Rețete - Pagina 27
Rețete - Pagina 28
Rețete - Pagina 29
Rețete - Pagina 30
Rețete - Pagina 31
Rețete - Pagina 32
Rețete - Pagina 33
Rețete - Pagina 34
Rețete - Pagina 35
Rețete - Pagina 36

Conținut arhivă zip

Te-ar putea interesa și

Proiect Tehnologic - Cozonacul cu Mac

Capitolul I Tema proiectului Tema proiectului:Proiectarea procesului de fabricatie a produsului“cozonac cu mac”. Capitolul II Reteta de...

Generalități despre diabet și produse special concepute pentru persoanele care suferă de această afecțiune - statistici privind numărul de bolnavi de diabet din România

CAPITOLUL 1 Generalitati despre diabet si produse special concepute pentru persoanele care sufera de aceasta afectiune.Statistici privind numarul...

Influența Concentrației de Aditiv Plastifiant și Fluidifiant asupra Proprietăților în Stare Proaspătă și Întărită ale unor Rețete de Beton de Clasa

Tema proiectului de diploma CAP.1. Influenta concentratiei de aditiv plastifiant si fluidifiant asupra proprietatilor în stare proaspata si...

Rețete de succes și erori în negociere

Introducere Negocierea este un talent, un har înnascut, dar și o abilitate dobândită prin experiență și învățare. Specialiștii spun că negocierea...

Bomboane de ciocolată

INTRODUCERE Inca din cele mai vechi timpuri oamenii au descoperit arborele de cacao, folosindu-i fructele. Acum in zilele noastre, de la...

Tradiții culinare Italia și Franța

I.Bucataria italiana Bucataria italiana este una dintre cele mai renumite la nivel mondial si se caracterizeaza printr-o mare varietate a...

Motivarea angajaților - aspect situațional ori rețetă universală

Una dintre temele care au generat indelungi dezbateri in analiza organizationala vizeaza modul de intelegere si interpretare a cauzelor ce...

Cockteil

INTRODUCERE Cocteilurile se bucura astazi de o tot mai mare popularitate, nu doar ca stimulant al poftei de mancDezvoltarea productiei de bunuri...

Ai nevoie de altceva?