Prezentarea entitatii Nova Construct SRL

Extras din referat Cum descarc?

1.1. Infiintare, denumire, capital
Denumire: SC NOVA CONSTRUCT SRL
Sediul central: Str. Mihai Viteazu nr. 437 localitatea Harman, Jud. Brasov
Capital social:  
Cod:  
Tel:  
Societatea Nova Construct are si  punct de lucru in localitatea Brasov pe strada Lunga numarul 18-20. Societatea a luat fiinta sn anul 1998.
Sc Nova Construct Srl, cu sediul in Harman, str. Mihai Viteazu,nr.437,inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului Brasov sub nr. J08/917/1998, CUI. RO1085396.
Societatea este persoana juridica romana, avand forma de Societate cu Raspundere Limitata. Sediul societatii comerciale SC NOVA CONSTRUCT SRL este in com. Harman, str.Mihai Viteazu nr. 437, jud. Brasov, sediul va putea fi schimbat in orice alt loc din tara, pe baza hotararii adunarii generale a asociatiilor
Durata societatii este nelimitata. Capitalul social al societatii este in suma de 200 lei divizat in 20 parti sociale a cate 10 lei fiecare. Capitalul social este detinut de 2 asociati cu cate 10 parti fiecare, putand fi majorat prin aporturi in numerar si in natura, nelimitat in conditiile legii, pe baza hotararii adunarii asociatiilor luata cu majoritate absoluta de voturi. Deasemenea capitalul social se poate reduce numai dupa trecerea a doua luni din ziua in care hotararea adunarii generale referitoare la aceasta operatiune a fost publicata in Monitorul Oficial.


Fisiere in arhiva (1):

  • Prezentarea entitatii Nova Construct SRL.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare. Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!