Precizari Privind Desfasurarea Operatiilor Pentru Calculul Si Verifica

Extras din referat Cum descarc?

Calculul tonajului Mv determinat de posibilitatile de remorcare ale locomotivelor, calculul tonajului Mvr determinat de aparatele de tractiune legare si calculul tonajului de demarare Mvd nu prezinta dificultati. Pentru calculul lui Mvlu its si pentru calculul lui Mvf este necesar sa se parcurga urmatoarele etape: se determina apoi numarul de vagoane goale si respectiv numarul de vagoane incarcate din tren, functie de tipurile de vagoane adoptate atunci cand s-au ales formulele pentru calculul lui rv.
se determina sarcina medie pe osie pentru vagoanele goale, incarcate, pentru intregul tren incarcat cu tonajul Mv se determina lungimea totala a vagoanelor din tren, a celor incarcate si a intregului convoi de vagoane incarcate cu tonajul Mv Masa medie pe osia din ansamblul trenului este data de relatia: Masa medie pe metreu liniar a trenului: Pe baza etapelor mentionate, a formulelor de calcul folosite care permit determinarea masei medii pe metru liniar de tren si determinarea masei medii pe osia de tren se poate trece la calculul tonajului garabil si la calculul tonajului franabil pe panta caracteristica lvf.
pentru tonajul garabil Mvlu Relatia de conditie privind lungimea trenului: Se studiaza sub o alta forma tinand seama de tonajul trenului ce poate fi garat pe lungimea utila a liniei din statie.
Din aceasta conditie se obtine: referitor la Mvf Din comparatia acestei valori cu cu a lui Mvf cu valoarea maxima a tonajului admisa in functie de felul trenului, felul franarii si panta caracteristica prezentate in Anexa mentionata se stabileste valoarea efectiva a lui Mvf, valoarea ce va fi retinuta in continuare pentru definitivarea calculului.
...


Fisiere in arhiva (1):

  • Precizari Privind Desfasurarea Operatiilor Pentru Calculul Si Verifica
    • Referat.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!