Modalitati de Lansare in Business in Republica Moldova

Extras din referat Cum descarc?

Cauzele de initiere a unei afaceri de la zero[1, 6]:
- Crearea unei intreprinderi noi este o directie mai atractiva,persista interesul sporit fata de nou. In acest context, este necesara o incordare mai mare si eforturi sporite. De obicei, acesti antreprenori se caracterizeaza prin ambitii sanatoase si insistenta pozitiva in urmarirea scopurilor.
- Preferinte pentru produsul sau serviciul propriu. Multi antreprenori, fiind foarte inventivi, au si curajul de a promova propria inventie pe piata.
- Posibilitatea de a lua singur decizii: despre angajati, parteneri, clienti, utilaj Deseori aceasta este o mare tentatie, multi antreprenori fiind independenti in opinii si charismatici
- Tendinta de a depasi greselile si greutatile intalnite in afacerile similare sau afostului proprietar de afacere.


Fisiere in arhiva (1):

  • Modalitati de Lansare in Business in Republica Moldova.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare. Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!