Mediu de Afaceri MTC

Extras din referat Cum descarc?

Libera circulatie a persoanelor face referire la atat angajati si lucratorii din cadrul companiilor care functioneaza in cadrul pietei unice cat si la liberii profesionisti. Libera circulatie implica abolirea discriminarii pe motiv de nationalitate ceea ce priveste angajarea fortei de munca, renumerarea acesteia existand o serie de drepturi prin care: 
dreptul de a accepta ofertele de munca existente, de a circula liber pe teritoriul statelor membre, de sedere pe teritoriul unui stat membru in scopul ocuparii unui loc de munca, dreptul de a ocupa un loc de munca conform prevederilor ce guverneaaza ocuparea locurilor de munca de catre cetatenii statului respectiv.
Exploatarile de la libera circulatie a lucratorilor se bazeaza pe:  -motive de politica publica, securitate publica si sanatate 
-exclusivitatea securitatii publice 
In cadrul liberei circulatie este prevazut dreptul de stabilire conform careia sunt eliminate restrictiile privind calificarile solicitate persoanelor liber profesioniste pentru desfasurarea activitatilor reglementate, de aici s-au stabilit directive ce servesc recunoasterea o reciproca a diplomelor, certificatelor si a altor acte oficiale de calificare.


Fisiere in arhiva (1):

  • Mediu de Afaceri MTC.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!