Management strategic - Somarest - Cisnădie (Louis Vuitton)

Extras din referat Cum descarc?

1. Istoria firmei
S.C SOMAREST S.R.L este o firma cu capital integral francez si a fost infiintata in anul 2001,iar in prezent detine doua fabrici in judetul Sibiu (una la Avrig si una la Cisnadie) producatoare de produse de lux ,,LOUIS VUITTON".
S.C SOMAREST S.R.L CISNADIE, este amplasata la 7 km de Sibiu si la 3 km de drumul E81.
Firma are in subordine peste 1000 de angajati, impartiti la cele doua fabrici. Instruiti periodic, personalul poate garanta o maxima prudenta in utilizarea utilajelor pentru obtinerea de produse diversificate (mai multe modele si de mai multe culori) si de cea mai buna calitate.
Afacerea a pornit in urma cu 10 ani cand firma a fost preluata de catre un director francez care detinea o firma similara si in franta. La inceput exista numai o sectie unde se produceau manere de genti pentru dame iar in prezent firma este impartita in 3 sectii de productie, unde se produc: manere de genti de dama, burdufuri de genti de dama, pantofi de dama si pantofi de barbati.
Principalele produse fabricate sunt prezentate in imaginile de mai jos:
Principalul obiect de activitate al firmei este producerea de de produse din piele foarte scumpa si de cea mai buna calitate pentru casele de moda din strainatate.
2. Analiza mediului extern general
Analiza mediului extern general propune analiza urmatoarelor categorii de factori care pot inflenta decizia companiei de a infiinta o noua sectie in Ramnicu Valcea:
a.) Factori politico-legislativi:
Dintre factorii care influenteaza mediul politico-legislativ al firmei amintim:
- legislatia de impozitare;
- politica de protectie sociala;
- protectia consumatorului.
b.) Factori economici :
- rata somajului scazuta;
-fluctuatia cursului de schimb al monedei nationale in raport cu principalele valute (favorabila achizitiei de utilaje de pe piata italiana si germana) ;
- structura pietei specifice ;
- puterea de cumparare interna (a populatiei)
- dimensiunile si formele de manifestare ale economiei subterane ;
- sistemul de impozite si taxe (taxe locale foarte mari).


Fisiere in arhiva (1):

  • Management Strategic - Somarest - Cisnadie (Louis Vuitton).docx

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!