Importanta factorilor economici in design

Extras din referat Cum descarc?

Designul este pretutindeni.
Doar auzind cuvantul "design" te gandesti la o multime de lucruri care te inconjoara : cum ar fi ultima piesa de mobilier cumparata, haina purtata de tine acum sau laptopul de pe care citesti acest articol. De accea cautarea definitiei pentru design duce la lungi dezbateri. Exista definitii generale dar si specifice -  ambele avand dezavantaje. Fie ca sunt prea generale pentru a avea o semnificatie importanta sau ca exclud prea mult din inteles.
.
Cum a aparut?
Termenul de "design" a aparut in 1851, in legatura cu complicatele realitati ale productiei industriale. Este o conceptie si o metoda de creatie care urmareste sa asigure fiecarui produs un inalt randament functional, insotit de un aspect agreabil. In toate epocile de inflorire umana a existat o corelare intre posibilitatile materiale, nivelul tehnologic, relatiile economice interne si externe, orizontul spiritual exprimat prin gustul artistic si capacitatea de creatie. Mai mult chiar, tehnologul si artistul se confundau la inceput intr-o singura persoana.
Design-ul industrial
Designul industrial este o forma speciala a designului si a proiectarii din industrie, care este considerata a fi o forma de arta aplicata in structura careia se regasesc functii estetice, de utilizare si de imbunatatire a produselor industriale pentru a fi mai usor de folosit si de produs. Rolul unui designer industrial este de a cauta, crea si a executa obiecte reproductibile industrial prin gasirea de solutii care sa includa probleme de inginerie, productie, marketing, dezvoltarea liniei de produse si vanzari.


Fisiere in arhiva (1):

  • Importanta factorilor economici in design.pptx

Bibliografie

https://en.wikipedia.org/wiki/Design 
http://www.scritub.com/economie/IMPLICAREA-FACTORILOR-DE-MEDIU8383211.php 
http://www.rasfoiesc.com/business/economie/FACTORII-SI-TIPURILE-CRESTERII24.php


Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!