Grupurile de lucru autonome

Extras din referat Cum descarc?

"Excelenta in conducere, inovatia, serviciile, productivitatea si satisfactia personalului vor fi demonstrate in secolul XXI in primul rand de oamenii care lucreaza in echipe ce-si pot folosi potentialul, cunostintele si motivatia."
"Ca membru al unei echipe , prima responsabilitate este ceea ce inseamna lucrul in echipa."
"Conform efectului synergic, munca si societatea bazata pe coeziune, pe solidaritate si lucrul in echipa, sunt mult mai performante decat cele bazate pe individualism si competitie. In cadrul unei echipe adevarate, individul trebuie sa fie constient si binevol la succesul general, fara a fi interesat (in primul rand) de succesul sau gloria personala."
"Echipele de lucru autonome sunt echipe cu management propriu, care se gestioneaza singure, fara interventia conducerii superioare; ele raspund de stabilirea bugetului propriu, de gestionarea resurselor sale chiar si de angajarea sau concedierea personalului propriu."
"Desi echipele autoconduse pot fi o adevarata mina de aur pentru organizatii, ele nu functioneaza in orice conditii. Pentru succesul acestor echipe sunt vitale natura sarcinii, compozitia grupului si diferite mecanisme de sprijin. Expertii recomanda ca sarcinile stabilite echipelor de lucru autonome sa fie complexe si stimulatoare, sa solicite un grad ridicat de interdependenta intre membrii echipei pentru a putea fi realizate."


Fisiere in arhiva (1):

  • Grupurile de lucru autonome.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!