Fundația Vodafone

Extras din referat Cum descarc?

-  Misiunea fundatiei VODAFONE 
Fundatia VODAFONE ofera ajutor celor bolnavi, celor cu nevoi speciale si celor dezavantajati, in special copiilor si batranilor. In cei 20 ani de activitate, Fundatia Vodafone Romania a finantat peste 400 de programe in beneficiul copiilor, batranilor, persoanelor defavorizate, cu dizabilitati si al victimelor calamitatilor natural. Prin proiectele in care se implica, Fundatia Vodafone Romania se straduieste sa raspunda cat mai bine nevoilor comunitatii si sa imbunatateasca viata oamenilor din Romania. Aceasta reprezinta misiunea asumata si urmarita cu consecventa in cei 20 ani de existenta.
-  Directii de dezvoltare ale fundatiei VODAFONE
In ultimii ani, Fundatia Vodafone Romania si-a concentrat atentia asupra proiectelor ce valorifica inovatiile tehnologiei mobile pentru a schimba in bine viata oamenilor bolnavi sau defavorizati.
Fundatia Vodafone se axeaza si pe ajutorul celor bolnavi si al persoanelor cu nevoi speciale, pe educatia copiilor si a tinerilor, incurajeaza voluntariatul si implicarea sociala, ajuta varstnici si familii dezavantajate.
-  Fundatia Vodafone Romania se implica in 4 domenii: sanatate, educatie, servicii sociale si voluntariat
In domeniul sanatatii acestia incearca sa salveze vieti si sa sprijine progresul medical din Romania. Pentru ca sanatatea este cel mai de pret, dar si cel mai fragil lucru cu care venim in aceasta lume. Asa ca ne-am indreptat atentia spre domeniile care aveau cea mai mare nevoie de solutii si am reusit, cu fiecare proiect, sa imbunatatim viata pacientilor si a medicilor deopotriva. De la constructia unei aripi noi a spitalului Marie Curie si pana la aplicatii gandite sa faciliteze diagnosticul timpuriu al hipoacuziei, am venit cu proiecte adaptate fiecarei probleme medicale in parte. 
Proiecte: Tehnologia pentru pacienti din zona rulala 2; Hidroterapie pentru copii cu dizabilitati neuromotorii; O sansa pentru viata- Renovarea centrelor de transfuzii sanguine locale. 
In domeniul educatiei , "Un viitor mai bun" poate sa inceapa chiar azi, prin programe care le ofera accesul la educatie tuturor copiilor, indiferent de mediul din care provin. Strategia noastra este sa investim activ in tinerii valorosi de azi, pentru a-i ajuta sa devina liderii de maine si pentru a transforma astfel, pas cu pas, sistemul de educatie romanesc. Le oferim copiilor din comunitatile sarace sustinere constanta, prin burse, tabere de vara sau centre de zi, in care au acces la educatie de tip after-school, mancare la cantina si toate rechizitele, cartile si hainele necesare pentru a merge la scoala.
Proiecte: Stau in school: Tinere Talente; Centrul mobil de instruire a populatiei si a personalului SMURD; Bursa Chance for Life Vodafone.
In domeniul serviciilor sociale, pentru persoanele varstnice sau cele provenite din familii defavorizate, viata e un lung sir de obstacole. Noi suntem acolo pentru a-i ajuta sa le depaseasca si pentru a-i incuraja sa priveasca spre viitor cu mai multa speranta. Le oferim batranilor lipsiti de sprijinul familiei ingrijirea de care au atat de multa nevoie, persoanelor cu dizabilitati servicii sociale de calitate, iar copiilor abandonati sau celor care traiesc in saracie extrema sansa la o noua.


Fisiere in arhiva (1):

  • Fundatia Vodafone.docx

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!